mart. 30

Festivalul International de Poezie „Nichita Stanescu”

Festivalul International de Poezie „Nichita Stanescu”

Pentru indragostitii de poezie trebuie sa spunem ca in intervalul 28 – 31 martie are loc Festivalul International de Poezie „Nichita Stanescu”, in cadrul careia ieri, 29 martie, a avut loc deschiderea oficiala a celei de a VII-a editii a Targului de Carte. Asadar daca va numarati printre pasionatii de poezie puteti merge in centrul Ploiestiului pentru a va putea delecta cu cele mai interesante capodopere literare.

Am inceput prin a va povesti despre acest festival deoarece si eu sunt pasionata de citit si imi place sa rasfoiesc mai toate cartile pe care le intalnesc in drumul meu. Trebuie sa recunosc faptul ca de aceasta data inca nu am putut sa ajung la standurile cu acele volume de carti intrucat nu am avut timp sa o fac. Sper insa ca astazi sa plec putin mai devreme de la birou si sa am oportunitatea sa imi pot achizitiona si eu cateva carti.

Si de ce nu poate reusesc sa realizez si cateva poze de acolo, poate cu denumirile unor volume celebre, de ce nu? La cat de aglomerate au fost ultimile zile chiar am nevoie de putin timp liber si chiar mi-as dori sa ma relaxez putin citind o carte – ceea ce va recomand si voua. Cat despre noutatile de la targ abia astept sa ma indrept in acel loc si sa aflu mai multe detalii.

Nu cred ca poate fi ceva mai placut decat sa te delectezi cu o carte in aer liber si sa schimbi pareri despre carti cu oamenii din jurul tau. Cel putin aceasta este parerea mea si stiu ca persoanele interesate de carti, citit poezie sau proza imi vor impartasi aceasta parere.