Ce se va intampla cu TCE Ploiesti?

Posted by

Mai devreme am avut inspiratia sa intru pe pagina mea de facebook si m-am trezit ca un bun amic a postat sedinta de la primarie dintre consilierii locali cu privire la situatia de la TCE. Ma intreb cat de mult timp va mai tine aceasta situatie. Asta pentru ca in ultimele saptamani am avut parte de informatii numai despre aceasta situatie, care se pare ca in loc sa devina mai buna, pare din ce in ce mai rea.

Ba mai mult decat atat unul dintre ai mei colegi a trebuit sa ajunga la serviciu pe jos avand in vedere ca zilele trecute am avut parte de o greva din partea TCE-ului. Habar nu am cat va mai tine toata aceasta nebunie. Cert este ca astazi, in acea sedinta nu s-a discutat nimic concret (cel putin din ce am ascultat eu) cu privire la aceasta situatie, ceea ce inseamna ca aceasta sedinta nu a avut nici un efect benefic.

Nu m-ar mira ca in zilele urmatoare sa nu mai mearga nici un autobuz sau tramvai a TCE-ului. Sunt doar curioasa sa vad ce se va mai intampla pe parcurs si mai cu seama luni, caci aceasta sedinta se va relua luni. Poate ca luni vom avea parte de rezolvarea acestei situatii si nu vom mai avea situatii neplacute din care sa constatam ca vom fi nevoiti sa luam orasul la pas. Sa speram ca luni totul va fi bine.