apr. 20

S-a deschis primul restaurant de tip grill din Romania

S-a deschis primul restaurant de tip grill din Romania

Veste buna pentru cei ce calatoresc de obicei spre munte pe DN1. De acum asteptarea in cozile interminabile catre munte, dar si spre casa va fi mult mai gustoasa caci veti putea trece pragul primului restaurat de tip grill si va puteti infrupta din bunatatile gustoase preparate de catre bucatarii de aici. Iar acest lucru se poate intampla deja de la data de 18 aprilie anul curent.

La prima vedere se pare ca designul ce infatiseaza ETU Pizza&Grill este unul unic ce aduce mai mult cu un OZN. Pe langa aspectul acestuia, restaurantul dispune de o sala de conferinte si evenimente si 88 de locuri disponibile. In plus de asta pe timp de vara se va deschide si o terasa pentru cei ce tranziteaza DN1, dar si pentru localnici.

Cu siguranta ca acest restaurat va fi intotdeauna plin de oaspeti si de ce nu reprezinta o binecuvantare pentru cei ce se amagesc cu drumul pana la munte. Mai multe detalii legat de aspectul si locatia acestui Autogrill gasiti pe Observatorul Prahovean. De altfel as putea spune ca sunt manata de o oarecare curioazitate si sper ca in cel mai scurt timp sa trec si eu pe acolo. Mor de curiozitate si de nerabdare, mai ales cand vine vorba de mancare. Tu ai trecut pe la ETU Pizza&Grill?