Ce facem in weekend?

Posted by

Stiu ca e iarna si posibilitatile de evadare in weekend sunt limitate in orasul nostru, insa ele exista. Bineinteles ca sunt tot „la interior” dar nu prea avem de ales, decat daca ne plac frigul sau plimbarile prin parc iarna, ceea ce nu suna prea rau pentru mine, insa unii poate nu agreeaza..

Asa ca optiunile de weekend sunt un film, o iesire la teatrul Toma Caragiu, programul iti puteti afla aici, ori distractie intr-un pub sau ceva similar.

La pub-uri merita mentionate: Beer Underground Pub (fostul teatru de copii Ciufulici, la subsol) unde vinerea si sambata muzica retro este la putere. Atmosfera se incinge dupa orele 23.00 si poti petrece o seara interesanta dansand pe ritmurile anilor 70-90. Preturile sunt medii spre piperate, spun eu, deoarece o bere e 8 lei, o apa plata 6 lei si o cola 7 lei. Restul le descoperiti la fata locului, daca aveti placerea si curiozitatea sa incercati.

Tot muzica retro putem asculta si la Jazz Caffe, o locatie mai modesta, dar unde poti asculta muzica buna in tihna alaturi de prieteni. Preturile sunt mici ca na, doar suntem de-ai casei 🙂

Daca sunteti pasionati de karaoke veti fi bucurosi sa aflati ca sambata va puteti desfasura vocal in Europa Club cu dj-ita Ioana iar in cursul saptamanii mai sunt si alte locatii, dar asta o lasam pe altadata.

Pentru cunoscatorii si iubitorii de muzica latino, cei carora le curg prin vene ritmuri de salsa, bachata, zouk si nu numai, va puteti dezmorti picioarele vineri in locatia Da’Mask, recent renovata. Atentie, nu in fiecare vineri e salsa, cei interesati pot urmari programul locatiei pe pagina lor de fb, click aici.

Acestea fiind spuse, va urez sa va faceti curaj si sa iesiti chiar daca afara e inca iarna. Si … DISTRACTIE PLACUTA!