Fa o fapta buna si salveaza o viata!

Posted by

Stiu ca multi dintre voi sunt obisnuiti sa faca fapte bune doar atunci in prag de sarbatori si in restul anului mai nimic. Ei bine, daca vreti puteti fi utili si in timpul anului, fara sa fie vreo anumita sarbatoare (asa cum se intampla de Paste si de Craciun). Iar daca voi va simtiti cel mai bine pe timpul sarbatorilor de iarna sa faceti fapte bune, sa ajutati sau sa donati pentru anumite cauze puteti sa reveniti la sentimente bune si in acest moment pentru a face acest lucru (ninge afara).

Mai ales ca azi trebuie sa luati in calcul si faptul ca avem un strat consistent de zapada si poate va ajuta sa va indreptati atentia si catre oameni care au nevoie de voi. Si pentru ca in articolul asta este vorba despre oameni, care au nevoie de ajutor, pentru inceput as vrea sa va spun ca unul dintre acesti oameni se numeste Tudose Ion Laurentiu.

Iar daca va intrebati care este problema acestuia va pot spune ca a fost diagnosticat cu TRAUMATISM VERTEBRO MEDULAR TORACAL: FRACTURĂ TASARE DE CORP T4 CU FENOMENE DE COMPRESIUNE MEDULARĂ OPERAT. Adica pe intelesul tuturor acesta este imobilizat la pat, iar singurul mijloc pentru a se putea deplasa este scaunul cu rotile.

El locuieste in casa parinteasca din comuna Magureni, judetul Prahova si are nevoie de ajutorul tuturor pentru a putea continua tratamentul de recuperare. Mai multe detalii despre povestea lui Laurentiu puteti afla chiar de la el daca il veti contacta pe adresa de e-mail – tudoselaurentiu78@yahoo.com, dar si din urmatorul material video.

Pentru cei ce isi doresc sa-l ajute pe Laurentiu pot face donatii in contul Iban – RO51RNCB0208010006810005 pentru euro si contul Iban – RO78RNCB0208010006810004 pentru lei. Ambele conturi sunt deschise la banca BCR sucursala Campina.

Si imi pare rau daca am fost rautacioasa la inceputul articolului, dar nu mai suport oamenii care fac acele fapte bune numai de sarbatori, iar in restul anului se fac „ca ploua”.

P.S.: Hai sa facem o fapta buna si sa salvam o viata!