mart. 12

Fara conducere, situatia de la SGU ramane aceeasi pana in aprilie

Fara conducere, situatia de la SGU ramane aceeasi pana in aprilie

Desi postul de conducere de la SGU a fost scos la concurs inca de la sfarsitul lunii februarie se pare ca nici unul dintre cei patru concurenti nu au fost eligibili sa ocupe acest post. Asta mai cu seama ca trei dintre cei patru concurenti au facut contestatie, insa  in cele din urma contestatiile nu au fost admise.

Ceea ce este cert este faptul ca postul de conducere al SGU a devenit vacant la finalul lunii august a anului trecut, cand s-a stabilit destituirea din functie a lui Constantin Donald. De altfel perioada de interimar a acestei functii a fost asigurata de directorul adjunct al SGU, Ovidiu Negulescu.

Insa si acestuia saptamana trecuta i-a expirat mandatul primind preaviz pentru urmatoarele 20 de zile. Se presupune ca un nou concurs pentru ocuparea postului de conducere a Servicului de Gospodarire Urbana Ploiesti va avea loc la inceputul lunii aprilie. Insa pana la data respectiva situatia de la SGU este una incerta. Mai multe detalii despre acest subiect puteti gasi pe Observatorul Prahovean.