mart. 14

De unde iti procuri starea de fericire?

De unde iti procuri starea de fericire?

Daca iti place ceva cu adevarat poti fi sigura ca vei putea gasi modalitatea perfecta pentru a putea avea parte de acele lucruri. Si am spus lucruri , deoarece in mare parte cei mai multi dintre noi nu vor nimic mai mult decat lucruri materiale. Iar acest lucru se observa in fiecare chestiune pe care o alegeti sau o faceti. Ce-i drept tuturor ne plac lucrurile materiale mai ales ca ne atrag ca intr-un vartej.

Iar de cele mai multe ori uitam sa fim fericiti sau daca suntem fericiti ori am cumparat ceva ce speram, ori am castigat vreo suma de bani importanta de pe Vlad casino si simtim acea fericire euforica. Desi de cele mai multe ori toate aceste lucruri nu sunt decat iluzii desarte se pare ca intocmai acestea ne tin mai vii si ne fac sa ne simtim in al 9-lea cer. Poate ca aceasta este cea mai usora modalitate prin care te poti bucura de ceva sau cineva.

Oricat am spune noi ca suntem independenti in cea mai mare parte depindem de cel cu care ne impartim viata si tot ce ne apartine. Cu toate ca multe persoane nu vor fi de acord cu aceasta afirmatie, ea este, insa, purul adevar si nimic mai mult. Chiar daca nu recunoastem suntem atrasi de ceea ce putem detine in mainile noastre, de acele lucruri fizice si nu neaparat de starea de bine pe care ne-o putem procura din lucrurile simple si care nu au nevoie de bani sau de orice altceva.

Bineinteles persoanele de sex feminin vor fi intotdeauna atrase de ceea ce putem numi gesturi frumoase, care sa ne inveseleasca si care sa ne faca sa traim lucrurile altfel, fara sa ne mai ingrijoram sau sa ne gandim la probleme. Ideal ar fi ca lucrurile marunte pe care le avem sau pe care le facem sa ne aduca acea fericire pe care ne-o dorim si de obicei nu stim de unde sa facem rost de ea.

Cu siguranta ne-am obisnuit sa ne luam doza de fericire din lucrurile nu prea importante pe care le cumparam in fiecare moment. Iar asta doar pentru a ne mai indulci putin starea de spirit ce uneori e atat de degradata incat dam frau liber plansului, ceea ce pana la urma nu-i chiar atat de rau.