Pierdere in media romaneasca

Posted by

Inca de aseara toata lumea a fost scandalizata de faptul ca Andrei Gheorghe a murit. Nu putem contesta faptul ca acesta a fost si va ramane o somitate in ceea ce priveste mass media romaneasca si in mod special radioul. Cum omul de radio s-a dus mult prea repede dintre noi fireste ca mai toate publicatiile online, personalitati, dar si cei care l-au cunoscut au postat diverse mesaje.

In mare parte de apreciere, numai ca fir-ar sa fie ne-am obisnuit sa apreciem oamenii exact in momentul in care acestia nu mai sunt si nu se mai poate face nimic pentru ei. Cam asta se intampla cu fiecare personalitate din aceasta tara ce paraseste viata aceasta. Ne tanguim si ne plangem, ca sa nu mai vorbim de acele specimene care mai au putin si-si rup parul din cap la aparitia vreunei camere a vreunui post tv.

Eu una nu pot inghiti astfel de mizerii si e doar o parere personala. Tot respectul pentru moderatorul emisiunii „13-14”, pe care am ascultat-o inca din copilarie si care m-a transformat in bine spun eu. Nimeni nu contesta personalitatea si omul Andrei Gheorghe, doar ca mie nu imi plac toate lamentarile si plansetele astea. Mai bine ne-am organiza putin si am incerca sa facem lucrurile mult mai bine pentru cei ce inca au ramas si de la care mai avem ceva de invatat.

Nu stiu ce se intampla cu poporul asta de isi plange de mila intr-un asemenea hal, nu isi respecta personalitatile, ca mai apoi sa-si puna cenusa in cap pentru pierderea lor. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, doar ca uneori e mai bine sa privim adevarul si sa incercam sa ne mobilizam intr-un sens mult mai pozitiv.

Poate ca asta este vina noastra, pentru ca nu stim sa preciem ceea ce avem si nici nu pare a ne interesa acest lucru. Inevitabil sau nu am ajuns sa ne plangem de foarte multe lucruri, dar facem prea putin ca sa le putem corecta. Poate cine stie in viitorul apropiat vom invata sa ne respectam mai mult personalitatile si valorile.