Iarna s-a intors si scolile s-au inchis

Posted by

Cel putin pentru ziua de astazi, vineri, 23 martie scolile din 14 judete si inclusiv Bucuresti au fost inchise din cauza codului galben de ninsori. Si daca pana mai ieri aveam impresia ca totul este imposibil, in aceasta dimineata ne-am trezit cu un mare covor de alb. Pe de alta parte aceasta zapada ii bucura pe unii, in special pe copii, deoarece nu merg la scoala, iar pe altii aceasta zapada nu le da o stare foarte buna. Ce este drept ar fi fost mult mai ok, daca aceasta zapada ar fi fost de sarbatorile de iarna, in mod special de Craciun.

E foarte adevarat ca foarte multi dintre noi speram ca primavara sa se instaleze si sa ne putem bucura de razele de soare si de natura inverzita. Si cu toatea astea ne-am trezit intr-un mare cosmar de alb si se pare ca acest lucru nu este singurul. Dupa ce se va termina cu acest cod galben de ninsori se pare ca vom avea parte de o saptamana cu ploi. Sa speram ca acestea nu vor fi abundente si nici nu vor mai face probleme in genul celor ce au mai fost si anume – alunecarile de teren.

Desi ne asteptam sa avem o primavara ceva mai frumoasa imi dau seama ca lucrurile nu sunt intocmai pe gustul nostru. Insa tot ce mai putem face acum este sa speram ca aceasta vreme urata de iarna nu va mai dura foarte mult si ne vom putea bucura de soare in curand. Bineinteles ca mai exista o varianta in care poti evada si scapa de vremea rea de aici, doar trebuie sa-ti alegi o destinatie exotica si sa pleci.

Si dupa cum stiti lucrul acesta il poate face doar cei ce isi permit. Pe de alta parte ar fi minunat daca nu am avea parte de drumuri blocate, polei pe strazi sau diferite accidente, iar la acest capitol autoritatile ar trebui sa-si faca treaba exact asa cum se cuvine. Sa nu ne mai trezim ca suntem obligati sa ne descurcam fix cum putem pentru a ajunge la birou sau in locurile unde avem chestii de rezolvat. Chiar imi doaresc ca aceasta vreme rea sa nu dureze foarte mult si sa nu fie nevoie de foarte mult efort depus pentru a putea indeparta stratul de zapada ce se asterne.