Gene false, o moda printre tinerele din Ploiesti

Posted by

Tineretul din ziua de azi recurge tot mai des la tot felul de tehnici artificiale pentru a arata mai bine si a se deosebi de ceilalti. Astfel am descoperit ca in liceele din Ploiesti se poarta tot mai des astfel de gene artificiale, menite sa creeze un efect de gene lungi, curbate si foarte voluminoase.

Nu o sa ne va spunem daca aceste gene sunt bune sau rele, daca ar trebui sau nu incurajata o astfel de atitudine in randul tinerilor din ziua de azi. In fond, la ce piercinguri si tatuaje extreme folosesc tinerii de prin vest, probabil ca aceste gene false este ultima problema care ar putea fi pusa pe lista lucrurilor de „asa nu”. Noi doar remarcam faptul ca se discuta tot mai des despre acest lucru in randul tinerilor.

Genele false se aplica prin multiple tehnologii, cea mai noua dintre ele fiind cea fir cu fir, prin care se aplica pe firul de par sanatos alte doua sau mai multe gene false, procedura se face manual si dureaza undeva la doua ore sedinta. Este un procedeu nu tocmai ieftin, asadar este intalnit mai mult prin randul studentelor, decat prin randul celor care inca se afla pe bancile liceelor.

Desi tineretul din ziua de azi e preocupat de modul cum arata, ceea ce nu e neaparat un lucru rau, totusi nu am remarcat pana la momentul acesta bloggerite de fashion in blogosfera prahoveana, sau poate ca stau ascunse si nu sunt inca indeajuns de cunoscute. Daca stiti bloguri prahovene pe zona de fashion, chiar va rugam sa ne dati de stire, ca suntem interesati sa cunoastem astfel de oameni.

Venim si cu o provocare pentru cititori, vrem sa ne spuna daca sunt pro sau contra genelor false si eventual sa vina cu argumente solide in favoarea optiunii lor. Noi, personal, cei din redactie, credem ca toate lucrurile care ne fac viata mai frumoasa, sunt importante atat pentru noi, cat si pentru cei din jurul nostru. Astfel incat tindem sa fim de acord cu utilizarea acestor proceduri cata vreme nu se exagereaza si ajuta frumosul sa se exprime. Totodata consideram ca persoanele tinere, indiferent de modul in care arata de la natura, sunt niste persoane frumoase, care nu au nevoie de asemenea artificii pentru a arata bine.