concurs HUB/23

HUB/23 te invita la concurs! Participa si tu!

Posted by

Luna septembrie vine cu multe suprize pentru tinerii antreprenori. Daca esti la inceput de drum in ceea ce inseamna calatoria in lumea antreprenoriatului si iti doresti sa inveti si sa afli mai multe lucruri dintr-un hub, atunci afla ce poti face pentru a fi unul dintre cei 3 castigatori ai concursului.

Stiu ca iti place sa fii informat, sa ai resursele si suportul necesar pentru a te informa, dar si ajutorul venit din partea unor antreprenori de succes. Participa la concursul oferit de HUB/23 si poti fi chiar tu unul dintre posesorii unui abonament START in cadrul HUB/23.

 

In ce consta abonamentul START oferit de HUB/23?

Asa cum am spus si mai devreme in lunga calatorie a antreprenoriatului vei avea nevoie de informatii, sfaturi si un spatiu adecvat pentru a dezvolta propria afacere. In cele ce urmeaza iti voi relata ce contine abonamentul STAR pus la bataie de HUB/23.

  • 4 ore de acces zilnic in spatiul de lucru de la HUB/23;
  • acces gratuit la internet de mare viteza;
  • acces la imprimanta;
  • acces la cartile din biblioteca HUB/23;
  • acces gratuit la toate evenimentele organizate de si in cadrul HUB/23;
  • publicitate gratuita pentru afacerea ta;
  • pagina de prezentare a serviciilor tale in sectiunea MEMBRI;

 

Ce inseamna beneficiile de mai sus?

Toate aceste beneficii duc catre o afacere de succes avand in vedere faptul ca HUB/23 doreste sa te ajute cu promovarea afacerii tale, dar si cu dezvoltarea acesteia. Altfel spus vei avea acces la toate lucrurile si beneficiile importante pe care le are HUB/23.  Inca nu te-ai convins?! Intra pe HUB/23 si afla mai multe detalii despre ce se intampla in aceasta comunitate si cum iti poate fi de ajutor, inca de la inceputul afacerii tale.

 

Ce trebuie sa faci pentru a castiga unul dintre abonamentele START

Ei bine, concursul nu este unul foarte greu, ci mai degraba vine in ajutorul si sprijinul tau. Astfel tot ce tu trebuie sa faci este sa completezi un formular, pe care il gasesti aici, iar pe data de 29 august vei afla daca esti unul dintre cei 3 castigatori. Asadar nu mai sta pe ganduri si inscrie-te in concurs.