alimente alterate

Aveti grija la produsele pe care le consumati!

Posted by

Stiu ca orice persoana este atenta la ceea ce consuma, in special mamele sunt cele mai grijuli atunci cand vine vorba de hrana copiilor si a intregii familie. Asa cum am anuntat si in titlul acestui articol aveti grija la produsele pe care le consumati. Mai exact aveti grija ca acele produse ce ajung in cosul vostru de cumparaturi sa nu fie alterate, iar perioada de valabilitate sa fie in termen.

De ce spun aceste lucruri? Am observat inca din weekend tot mai multe stiri si noutati despre anumite produse alterate care erau inca la comercializare. Se pare ca vom fi nevoiti sa fim foarte atenti la produsele de panificatie de care avem nevoie zi de zi, dar si la alte alimente care se pot altera numai decat pe aceste temperaturi ridicate, alimente si produse precum: pestele, fructele si legumele.

Si nu-i de mirare ca in presa locala si nu numai au aparut stiri despre paine mucegaita, peste ce ar trebui sa fie prins viu era mort, legume si fructe alterate. Dar cum stiti si voi deja, toate aceste probleme semnalate mai sus nu mai sunt o noutate, caci cu ele ne confruntam de ceva vreme, iar acestea nu mai sunt lucruri noi, dar sunt adevarate pericole.

Chiar daca sunteti in graba la magazin nu ezitati sa verificati perioada de valabilitate a produslui pe care vreti sa-l achizitionati. Iar daca ai gasit ceva suspect nu ezita sa faci aceasta problema cunoscuta. Mai intai te poti adresa sefului de magazin si ii poti cere lamuri cu privire la acest aspect.

Important este sa iei atitudine si sa nu astepti ca lucrurile sa se rezolve de la sine, ca s-ar putea ca acestea sa nu se rezolve niciodata. Asadar aveti grija la ceea ce cumparati si la termenul de valabilitate s-ar putea ca atentia vostra sporita sa va protejeze de eventuale neplaceri.