Putina indemanare nu strica

Posted by

Daca si tu faci parte din acea categorie de parinti ce intotdeauna vor sa capteze atentia prichindeilor, ei bine ar trebui sa stii deja ca putina indemanare nu strica. Printre multe altele vei putea observa ca indemanarea va fi mereu aliatul perfect atunci cand vrei sa-ti surprinzi micutul cu cate ceva. Pe de alta parte toata aceasta activitate va fi una atractiva atat pentru tine, cat si pentru micutul tau.

Si nu trebuie ca de fiecare data sa-i dai ordine sa faca acel ceva pe care tu ti-l doresti. Il poti educa in asa fel incat sa lucrati impreuna la ceea ce tu stii ca este necesar pentru el. In plus de asta micutul se va bucura de toata atentia pe care tu vei fi capabil sa i-o oferi. Nu e ca si cum i-ai oferi o jucarie pentru a sta cateva ore linistit – e  mai mult decat atat… este vorba de iubire, grija si atentie.

Si cred ca stiti deja ca cei mici sunt cele mai atente fiinte la aceste  caracteristici. In ochii lor si cel mai mic gest pe care voi il faceti pentru ei poate parea cel mai maret lucru. Iar asta nu este tot. Sunt momente in care micutii tanjesc sa petreaca timpul cu voi, in bratele voastre si cred ca si voi ar trebui sa profitati de aceste lucruri.

Nu trebuie sa va alarmati ca nu aveti timp, mai degraba ar fi cazul sa va inarmati cu rabdare. Mai jos am sa va las cateva poze cu idei pe care le puteti implementa si voi si nu e cazul sa va crispati, deoarece toate obiectele din poze se pot face foarte usor, mai ales cu ajutorul prichindeilor.