gradinita cu program prelungit

Gradinita cu program prelungit pentru comuna Scorteni

Posted by

Se pare ca primarul comunei Scorteni este pus pe treaba sau doar pare – asta ramane de vazut, avand in vedere proiectul pe care s-a angajat sa-l dezvolte – o gradinita cu program prelungit pentru toti copiii din comuna. Si nu va ganditi ca toate aceste costuri, in ceea ce priveste crearea noului amplasament pentru copii vor fi sustinute din bugetul local. Ci mai degraba aceasta gradinita cu program prelungit se va face pe fonduri europene.

Cat despre data la care se va incepe constructia nu putem inca spune, intrucat momentan abia s-a depus proiectul catre aprobare. Insa daca acest proiect va fi aprobat gradinita va fi construita in apropiere de scoala din Scorteni. Capacitatea gradinitei respective va fi de 48 de locuri distribuite in patru grupe de prescolari. Mai mult decat atat fondul din care va fi construita gradinita va fi de 500.000 de euro pentru cladirea ce va avea o suprafata de circa 700 mp.

Pana la urma construirea acestei gradinite cu program prelungit duce la crearea unor conditii mult mai bune pentru cetatenii acestei comune si de ce nu la o dezvoltare a comunitatii locale. Insa nu uitati ca tot acest proiect depinde de aprobarea fondului de catre cei din Uniunea Europeana.