Indrazneste si rasfoieste!

Posted by

Fie ca ne place sau nu, in viata noastra de zi cu zi am ajuns sa citim din ce in ce mai putin. Abia daca mai rasfoim si acele pagini online de stiri, caci altceva, carti sau eseuri, despre astea nici nu poate fi vorba. Se pare ca internetul ne-a facut sa ne pierdem pasiunile, si cu atat mai mult cand vine vorba de citit.

Cine mai are timp de pierdut pe cititul unei carti?

O sa dam mereu vina pe timp, mai ales ca noi „oamenii moderni” ne-am pierdut acel obicei pe care il aveau bunicii nostri de a citi cateva pagini seara inainte de culcare. Sau un alt exemplu poate fi acela cand dimineata la ceai sau la cafea bunicii rasfoiau paginile ziarului proaspat tiparit.

Toate aceste lucruri fac parte dintr-un trecut uitat si foarte putine persoane mai citesc in prezent. Si totusi, daca esti una dintre acele persoane, careia ii place sa citeasca, in special carti despre dezvoltarea personala, atunci realizeaza-ti o echipa cu inca cel putin trei colegi de la birou, ce au aceeasi pasiune, iar Asociatia „Ai Carte” va vor aduce cartile la birou gratis.

Cum se poate intampla acest lucru?

Foarte simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa suni la numarul de telefon: 0728. 556. 526, iar cartile mult dorite vor veni la tine. Initiativa asta este numai buna pentru persoanele care deseori in pauzele de la birou sunt preocupate de citit si vor sa-si dezvolte aceasta latura cat mai mult.

Iar pentru cei ce nu indraznesc sa faca acest lucru le pot spune doar ca totul are un inceput, doar ai nevoie de o mica doza de curaj pentru a incerca si altceva, diferit de ceea ce erai obisnuit sa faci. Si pentru ca mai sunt semeni de-ai nostri ce vor sa scape de stresul de la birou, metoda de relaxare prin citit poate fi cea mai buna, cu atat mai mult ca nu trebuie sa depui nici un efort in plus, nici macar financiar.