UPG pe locul 8 in topul universitatilor din ROMANIA

Posted by

Inca nu ti-ai ales locul perfect unde ai putea studia nu-ti face griji ca trebuie sa pleci peste hotare, chiar in apropiere de tine ai o Universitate prestigioasa. Iar acest lucru nu il spun eu, ci un raport realizat de Ministerul Educatiei din care reiese acest fapt.

Poti lua in calcul sa mergi sa studiezi la UPG (Universitate de Petrol – Gaze) din Ploiesti, deoarece aceasta se claseaza pe locul 8 in topul celor mai bune Universitati din Romania.

Stiu ca poate nu iti vine sa crezi inca acest lucru, dar acest raport este unul cat se poate de real, avand in vedere ca pe acelasi loc 8 mai sunt si alte universitati, precum: Universitatea Ovidius din Constanta, Universitatea din Oradea, Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Universitatea Dunarea de Jos din Galati, Universitatea din Craiova si Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Ei acum ai toate motivele sa ramai sa studiezi in tara. Nu are rost sa pleci in alta parte cand poti invata si aici poate mult mai bine si mult mai usor decat daca ai pleca sa studiezi in afara. In plus de asta poti lua si in calcul ca vei ramane alaturi de familie si de cei apropiati.

Nu trebuie sa renunti la viata ta de pana acum doar pentru a merge sa studiezi. Si pana la urma cel mai bine te simti acasa, iar daca tu te simti bine randamentul tau va fi la maximum.

Iar pentru cei ce doresc sa afle mai multe informatii despre acest raport, datele acestuia sunt disponibile in „Raportul asupra Exercitiului National de Metaranking Universitar 2016”.