Intalnire modelism feroviar la Ploiesti, 22 noiembrie 2015

Posted by

Cativa ploiesteni pasionati de modelism feroviar ne strangem duminica 16 noiembrie, pe la ora 14:00 in Casa Berarului (cartier Albert) pentru prima intalnire a comunitatii prahovene. Este o intalnire de cunoastere intr-o atmosfera informala la care si-au anuntat prezenta si cativa colegi din Bucuresti.
Scopul principal al intalnirii este acela de a creiona un statul si cateva proiecte de viitor al acestei comunitati locale. Iar ca si scop secundar al intalnirii avem planificarea unor viitoare sesiuni de joaca.

Daca esti pasionat de modelism feroviar vino la intalnire. Daca cunosti pe cineva care este fa-ne cunostiinta. Rugamintea este sa ne lasi un comentariu cu PREZENT daca vii sau cu INCERC SA AJUNG daca esti interesat.

 

Obiectivele intalnirii:

  1. O mica prezentare a fiecarui participant: prezentare personala la scara, ce am facut, ce vreau sa fac, colectie, etc
  2. Stabilirea unei forme oficiale (ONG, etc) sau neoficiala (grup pe facebook, etc) de organizare. Stabilirea unor obiective comune: module, diorame, evenimente, petreceri.
  3. Organizarea unei viitoare sesiuni de joaca colectiva. Vom face o lista a sinelor ca sa vedem daca gasim o locatie unde le putem insira pe toate.
  4. Doritorii pot veni cu prezentari de lucruri si lucrari facute (facultativ)
  5. Sa stam la bere/suc sa ne cunoastem mai bine.

Mai multe detalii gasiti mai jos:
http://forum.lokomotiv.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=13479
sau aici:
http://caiferate.fr.yuku.com/topic/4927/Intalnire-la-Ploiesti-22-noiembrie-2015.VjHhoH4rK70/url#.VknhT14WnKY