Vrei sa te faci auzit? Seminar de public speaking la Ploiesti

Posted by

Fiecare din noi ne confruntam cu situatii in care fie ca vrem sau nu trebuie sa vorbim in public. Indiferent ca esti student sau persoana matura sunt sigura ca ai trecut prin asta, acel moment cand simti ca iei foc, te emotionezi si nu mai stii ce sa spui..toti ochii sunt indreptati spre tine si iti vine sa intri in pamant.

Sau poate tu nu ai probleme cu asta, totusi vreau sa iti spun ca intotdeauna poti afla lucruri noi care sa te ajute sa ai un discurs de impact. Vorbitul in public este deopotriva arta si stiinta, iar asta nu este o intamplare. Si una si cealalta presupun pasiune, tehnici si multa munca.

Dezvoltarea ta atat pe plan personal cat si profesional poate incepe acum. Incepand  cu data de 24 noiembrie ora 18:00 Claudius Dociu-Public Speaking Trainer impreuna cu Gabriela Maalouf – Specialist Dezvoltare Personala au placerea sa te invite la un seminar gratuit care se va desfasura Sala Europa , Camera de Comert si Industrie Prahova.

Daca esti dispus sa muncesti pentru a deveni un orator de succes si ne impartasesti pasiunea pentru vorbitul in public, noi iti promitem sa-ti dezvaluim tehnicile de care ai nevoie pentru a-ti atinge obiectivul!

Daca vrei sa afli mai multe si sa te alaturi evenimentului Clic aici! pe pagina de facebook.

  Te asteptam!