La Schoellerallibert gasim paleti plastic care ne scapa de mirosul de tras, de mucegaiuri si de umezeala

Posted by

Trebuie sa va spun ca am patit de mai multe ori sa cumpar anumite produse alimentare si sa nu le pot folosi si am realizat atunci, cat de importanti sunt paleti plastic.

Era aproape de Craciun si eram cuprinsa de febra cumparaturilor. In mine, sufletul de copil radea in hohote si batea din palme si sarea prin zapada pufoasa. Colindele imi picuram in urechi si imi umpleau inima pana la refuz cu mesajul lor constructiv. Nu era o zi sa nu gasesc un pretext de a iesi prin zapada. Da, imi place sa fiu ninsa iarna si in noptile lungi sa miroase a paine coapta, a mar cu scortisoara la tava, a gutuie la cuptor si a ceai aromat in casa noastra. Sa fie cald si bine si pe fereastra sa vad trecatori grabiti sa ajunga repede la un adapost.

Se intelege, fiindca facem des placinte cu branza, cornulete cu gem si nuci, paine de casa si cozonaci, in perioada aceea cumpar multa faina.

Cumparaturile le fac de la un supermarket renumit, iar lumea spune ca in orasul nostru s-ar afla cel mai mare magazin din Europa.

Am luat din baxul asezat pe jos, adica direct de pe beton, cinci pachete de faina si le-am asezat in cosul de cumparaturi. Am completat cumparaturile, am achitat la casa cu cardul si dupa ce le-am asezat in sacosele imense, am plecat fericita spre casa. Imi place sa stiu ca ai mei au de toate si ca pot sa ii rasfat din munca mea. Imi place sa le aleg si cadouri scumpe si rafinate.

Cand am fost aproape de curtea casei, ei au iesit sa ma ajute. Mama a cautat repede drojdia si un praf de sare si a luat doua pungi cu faina pe care le-a cernut repede si a framanta painea cu apa care era deja pusa la incalzit. Ba, a adaugat si putina apa minerala, fiindca in acest fel produsele ies mult mai pufoase.

O priveam cat de curat si priceput lucreaza si a inceput sa ne fie pofta.

Ne imaginam cum scoate painea crescuta mult peste tava din cuptor, o uda putin, apoi o infasoara in stergarul pentru paine si o lasa 5 minute sa se inmoaie coaja, apoi ne taie tacticos felii perfecte cu cutitul…

Avem noroc ca mama este foarte prevazatoare si inainte de a pune aluatul la tava a gustat din el, apoi s-a strambat dezamagita, spunandu-ne:

-Ce pacat! Au tinut faina pe jos si miroase a tras, plus ca are un gust acru si oribil! Trebuie sa arunc coca. Chiar era atat de greu sa comande paleti plastic si sa nu puna baxurile pe beton?

Am fost dezamagita nu atat pentru bani, fiindca faina este in esenta un aliment ieftin, cat pentru modul in care s-a irosit munca atator oameni.

Paletii din plastic nu sunt scumpi, sunt rezistenti si scapa fainoasele si alte produse alimentare de mirosul de tras si de gustul acru, specific.

Malaiul, orezul, fideaua puse direct pe betonul rece trag si se mucegaiesc rapid si nu mai pot fi folosite sub nicio forma.

Aprovizionarea supermarketului cu paleti din plastic reciclabili si rezistenti nu ia timp mult si nici nu presupune efort. Managerul poate intra personal pe site-ul magazinului prezentat mai sus sau traseaza sarcina unui salariat. In 8-10 minute analizeaza cu atentie paletii, daca are experienta in alegerea lor, iar in altele 5 le comanda.

In cazul in care nu stie sa aleaga eficient solicita consiliere gratuita.

De la plasarea comenzii si pana la sosirea camionului cu paleti din plastic nu dureaza mai mult de 1-2 ore, poate chiar mai putin, in cazul in care le spuneti ca aveti nevoie urgenta de ambalajele comandate pe site.

Nevoia de paleti din plastic este mare, fiindca baxurile cu produsele alimentare care se strica repede in contact cu umezeala si suprafetele reci sunt securizate prin intermediul lor. Prin urmare, este nevoie de cel putin 6-7 paleti in magazin si de inca 6-7 in depozitul supermarketului, dar investitia ajuta antreprenorul sa aiba o relatie excelenta cu clientii sai. Cine poate uita locul din care a luat faina cu cocoloase, acra, malai cu mucegai, zahar care mirosea oribil, fiindca a tras?

Paletii din plastic demonstreaza prezenta unui manager grijuliu fata de calitatea produselor si care stie sa isi respecte clientii.