O zi libera in schimbul unei zile cu ger (II)

Posted by

Si pentru ca gerul naprasnic persista cursurile nu se vor relua nici maine. Cred ca cei mai fericiti pentru aceasta decizie sunt cei mai mici dintre prichindei si aici ma refer la copiii de grădinița. Pentru ei maine nu va ci nimic mai mult decat cateva ore de joaca (poate cine stie prin zapada) departe de doamna educatoare si de ceilalti copii. Bucuria este cu atat mai mare pentru elevi din scolile gimnaziale si licee.

Ei sunt fericiti ca au scapat de ore si de profesori. Dar nu va faceti griji dragi elevi, caci imediat ce vremea se va indrepta va veti intoarce la scoala si veti avea de recuperat tot ceea ce a-ti pierdut in aceste zile geroase. Iar pe langa elevi si copiii de gradinita sunt si eu fericita, caci stiu ca al meu nepot va sta la caldura si nu va mai iesi prin frig pentru a se imbolnavi si mai rau decat este acum.

Desi este doar un prichindel obraznic este si o fire foarte sensibila. Nu stiu de ce sau care este cauza pentru care el raceste de fiecare dat cand este putin mai frig afara sau cand alti copii de la gradinita sunt raciti. Habar nu am cum de se intampla acest lucru si nici nu inteleg cum de este posibil asa ceva. Tocmai de aceea spuneam mai devreme ca sunt fericita ca neobrazatul meu de nepot va sta acasaa caldurica.

Asadar copii si elevi nu incetati sa va bucurati ca si maine veti sta acasa si veti avea din nou o zi libera, iar gerul nu va va putea afecta sanatatea. Si cred ca la acest aspect ar cam trebui sa lucram cu toti, caci daca am preveni nu am mai avea parte de atate boli si atatea probleme de sanatate, iar de spitale nici nu vreau sa amintesc. Deci, dragilor nu uitati sa va bucurati pentru aceasta mini vacanta.