Luiza Zan & Hungarian All Stars live @Filarmonica Ploiesti-4 martie/19:00

Posted by

Concertul de lansare a albumului de jazz „Heritage”, purtând semnătura Luizei Zan va avea loc la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiesti, vineri, 4 martie de la ora 19:00
Avându-i alături pe Sarik Peter (pian), Gyarfas Istvan (ghitară), Attila Galfi (tobe), Fonay Tibor (bass) și Ioana Mardare (violă), „Heritage” reprezintă primul material de autor al interpretei dedicat în întregime memoriei mamei sale.

„Heritage” este un album de jazz, presărat cu elemente folclorice, cu improvizații vocale și instrumentale extrem de variate, ce dăruiește publicului o lucrare unitară, inspirată și de o frumusețe ieșită din comun.

În formula Luiza Zan & Hungarian All Stars, prezentarea albumului „Heritage” va continua cu un mic turneu naţional. Dupa Muzeul Taranunului Roman si Ploiești, Luiza Zan & Hungarian All Stars vor fi pe 5 martie la Rockstadt în Brașov, iar pe 6 martie la Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Gheorghe. În 8 martie vor fi prezenți la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca, turneul încheindu-se pe 9 martie la Casa Studenților din Miercurea Ciuc.

Bilete aici:
http://filarmonicaploiesti.ro/…/luiza-zan-hungarian-all-st…/