Lumina discreta si folositoare

Posted by

Cateodata avem nevoie de lumina puternica sa ne continuam activitatile incepute de ziua si cand intunericul cuprinde totul. Ce ne-am face fara lumina la bucatarie, in dormitor si in baie, cand suntem nevoiti sa ajungem acolo in mijlocul noptii? Omul modern, constient de faptul ca viata este scurta si ca are mult de facut, a ales din proprie initiativa sa reduca timpul de somn.

Ne culcam din ce in ce mai tarziu, fiindca avem de facut ordine prin casa, de terminat un proiect, de scos rufele din masina.

Cel putin sambata si duminica dimineata recuperam, lenevind pana tarziu in pat, fiindca in restul saptamanii suntem la serviciu. Si persoanele care lucreaza de acasa trebuie sa fie matinale sa termine tot ceea ce isi planifica.

Iata de ce, dupa ce ne asezam in pat, mai avem nevoie de un bob de lumina, de banda led care ne presara lumina in drumul catre baie sau bucatarie, daca avem nevoie de aceste incaperi indispensabile in miezul noptii.

Daca la baie stie toata lumea de ce ne ducem, de la bucatarie ii aducem celui mic o cana de apa sau ne ducem sa bem noi, cand ni se face sete si am uitat sa o punem pe noptiera din dormitor. De ce lumina de la banda led? Fiindca nu il deranjam pe cel de langa noi. Presarata prin casa, acesta lumina poate fi perceputa ca un decor de fond, asa cum sunt zgomotele de fond care nu ne mai deranjeaza deloc.

O banda led, in afara de lumina feerica menita sa inspire si sa orienteze, nu sa deranjeze, aduce urmatoarele avantaje:

-consum redus de energie. Poate fi lasata fara grija toata noaptea fiindca nu este ca un bec sau ca un alt corp de iluminat. Daca vreti este ca picatura de apa care curge la robinet si consumul ei nu poate fi inregistrat fiindca nici contorul nu se invarteste din cauza cantitatii infime de lichid.

-nu emite radiatii si nu contine subtante sau piese care in timp provoaca imbolnaviri oamenilor care stau in apropierea acestei surse de lumina.

-lumineaza la capacitate maxima instant

-este o lumina originala, care inspira si nu deranjeaza sub nicio forma persoanele care dorm.

-durata mare de viata: de la 20 000 de ore, pana la 30 000 de ore.

-functioneaza pe un interval variat de temperaturi de la -20 la +45 grade Celsius.

Termenul de garantie este de cel putin 2 ani si de cel mult 3 ani, desi in realitate banda led are o durata de viata mult mai mare.

-cei 5 metri asigura o suprafata luminoasa suficienta care sa ne conduca unde avem nevoie.

Banda led nu este destinata exclusiv copiilor sau spectacolelor, nici zilelor de sarbatoare, ci putem da un aer romantic, de poveste casei noastre extinzand acest tip de iluminat.

O usa luminoasa, o biblioteca scaldata in lumina sunt strategii care ne fac sa ne indragostim de casa noastra si sa nu o dam pe niciun palat din lume. Datoram asigurarea unei atmosfere de basm in casa parinteasca micutilor nostri care vad in noi supereroii lor.