De ce ai nevoie de o husa de protectie pentru telefonul tau?

Posted by

Inevitabil vine un moment cand din neatentie vei scapa din mana, telefonul inteligent pe care il ai in dotare si vei realiza ca va avea o multime de zgarieturi sau chiar mai rau decat atat ecranul telefonului se va sparge. In astfel de cazuri, un asemenea telefon nu mai poate fi utilizat. De aceea este indicat sa ai la indemana o husa de protectie. Sunt sigura ca si voi cunoasteti aceste amanunte, dar cu toate astea sunt lucruri carora nu le-ai dat prea mare atentie. Si pentru ca m-am gandit sa te tin la curent cu toate aceste mici detalii am incercat sa fac un top al lucrurilor care se pot intampla daca nu ai o husa pentru smartphone-ul tau.

Ce se intampla cu telefonul tau daca nu ai o husa de protectie?

  • cel mai sensibil element al telefonului tau ramane in continuare ecranul acestuia, el avand nevoie de o protectie aparte pentru a evita eventualele socuri si distrugeri;
  • poti lovi accidental telefonul in orice moment si acest lucru nu poate fi prevenit;
  • apa reprezinta un adevarat pericol pentru orice tip de telefon;

Stiu ca de obicei aceste lucruri nu sunt luate in seama asa cum ar trebui, numai ca sunt cazuri si momente in care daca nu ai o atentie sporita ai putea sa ramai fara smartphone. Si nu este deloc de mirare ca majoritatea oamenilor prefera husa de protectie pentru telefoanele lor. Si asa cum am spus si mai devreme, zona cea mai sensibila a unui telefon este chiar ecranul acestuia. Ganditi-va ca fara protectie acesta nu poate rezista la socuri, iar de zgarieturi nici nu poate fi vorba.

Probabil v-ati intalnit cu astfel de situatii sau daca nu ati auzit despre ce este vorba. Nici micile accidentari nu sunt imposibile. Cu atat mai mult ca acest lucru se poate intampla chiar si pe strada atunci cand mergi si din greseala cineva te impinge de la spate. Iar astfel de intamplari sunt destul de frecvente in marile aglomeratii. Insa cel mai interesant lucru este faptul ca pentru orice tip de telefon exista o husa care sa-l protejeze.

Iar un astfel de exemplu sunt si huse samsung galaxy a5, chiar daca modelul este putin mai vechi. De obicei suntem tentati sa ne achizitionam huse de protectie, doar pentru smartphone-urile noi, de ultima generatie. Dar asta nu inseamna ca nu iti poti achizitiona o husa de protectie si pentru un model ceva mai vechi. Eu sunt de parere ca in loc sa lasi lucrurile asa cum sunt poti schimba cate ceva in bine.

Mai ales ca avem la indemna toate lucrurile necesare pentru a prelungi viata gadgeturilor pe care le folosim zilnic. Ba mai mult de atat husele de protectie au un pret accesibil si pot fi achizitionate de oricine. O alta chestiune importanta a huselor este legata de designul si de aspectul acestora. In plus un telefon da bine, chiar daca ar o husa de protectie, iar acest lucru poate fi vizibil in varietatea de culori si nuante de care dispun husele, dar si de materialul din care sunt realizate.