Noutati de la Farmec pentru ploiesteni

Posted by

Pentru toate persoanele interesate de lumea produselor cosmetice, si in special de cele romanesti, Farmec anunta deschiderea a doua noi magazine atat in Bucuresti, cat si in Ploiesti. Astfel spus veti putea achizitiona produse cosmetice chiar din primul magazin Gerovital din Ploiesti. Acesta fiind situat pe strada Calomfirescu, nr.2, chiar in incinta centrului comercial AFI Ploiesti, la etaj. Magazinul s-a deschis oficial pe date de 27 aprilie si se bucura de o suprafata de 38 metri patrati.

Vizitatorii care au trecut pragul magazinului in perioada 27 aprilie – 07 mai au putut beneficia de o reducere de 20% la orice achizitie din magazin. Bineinteles, surprizele continua astfel incat primii 100 de clienti vor primi un voucher valoric, pe care il pot folosi pentru achizitionarea de produse in perioada 08 – 31 mai 2017, doar in magazinul Gerovital.

O alta chestiune de interes pentru ploiesteni poate fi aceea ca va puteti efectua gratuit teste de dermoanaliza a tenului. Dermoanaliza este un proces ce dureaza aproximativ 5 minute in care este stabilit tipul de ten, prin intermediul unor masuratori instrumentale specifice ce analizeaza:

  • nivelul de hidratare;
  • nivelul de elasticitate;
  • nivelul de sebum;
  • gradul de picmentare al pielii;

Pe de alta parte in magazinul Gerovital puteti gasi toate produsele cosmetice din gamele Gerovital si Aslavital. Astfel va puteti achizitiona produse pentru ingrijirea parului, ingrijirea pielii, cat si pentru ingrijirea tenului, toate acestea fiind recunoscute la nivel national, cat si la nivel international.

Iar pentru cei ce isi doresc sa cunoasca mai multe detalii despre produsele Farmec si magazinele Gerovital, trebuie spus ca pe suprafata intregului teritoriu al tarii sunt deschise 8 magazine de brand Farmec – Cluj-Napoca, Arad, Sibiu, Targu-Mures, Timisoara si Brasov. Dar si alte 6 magazine Gerovital detinute de Farmec in Bucuresti, Constanta, Craiova si Cluj-Napoca. Voi sunteti interesati de produsele cosmetice de la Farmec?