Ovb Romania asigurari de viata are capacitatea de a spulbera nostalgii

Posted by

Niciodata nu l-am vazut atat de trist pe fostul meu profesor de romana ca astazi. Cred ca povara batranetii il apasa mai mult ca niciodata, altfel nu ne-ar fi amintit de vreo trei ori ca probabil acesta este ultima noastra intalnire.

Mai intai ne-a recitat o poezie despre modul in care tanarul este mai intai ”tatic”, apoi devine ”tata” si in etapa urmatoare devine ”ala batranul” sau ”mosul”, pe care nu il mai baga nimeni in seama. A recitat cu patos si la sfarsit i-am vazut lacrimile din ochi, apoi mi s-a adresat direct:

-As vrea sa imi treci acest moment, cand imi vei scrie necrologul!

Alaturi amica mea care a racit ingrozitor si vorbeste in soapta ma intreaba:

-Daca am o tumora in gat?

O asigur ca nu are, apoi imi vine sa ii spun deschis ca pe noi toti scrie ”moarte” mai devreme sau mai tarziu, tocmai de aceea ar trebui sa solicitam oferte OVB Romania asigurari de viata

Am auzit multi oameni care discuta despre mortile altora si despre mortile lor. Unii se tanguiesc dinainte, altii se poarta demn, desi se afla in pragul mortii. Am auzit si parinti cu copiii de cativa anisori, care sunt grav bolnavi si care spun cu multa durere:

-Ce le voi lasa eu copiilor mei, in afara de durere? Mi-ar placea sa le asigur un viitor stralucit, dar suntem saraci si nici la scoala nu vor putea merge prea mult.

In prezent, prin intermediul OVB Romania poti lasa mult mai mult decat ai primit copiilor tai, dar trebuie sa stii ca asigurarea de viata nu inseamna ca trebuie sa mori, sa beneficieze cineva de ea.

E ciudat cum multi nu isi fac acest tip de asiguarare de teama sa nu li se intample ceva, adica din superstitie! As vrea sa analizam cat mai cinstit cu putiinta motivele pentru care trebuie neaparat sa iti faci asigurare de viata:

1. Sa te gandesti ca principiul soartei schimbatoare este valabil 100% si astazi esti sanatos, dar maine nu se stie. O asigurare de viata iti ofera certitudinea ca ai ce sa lasi copiilor tai si ca in cazul in care ti se intampla ceva, nu iti lasi familia cu datorii. Datoriile de inmormantare sunt mai rele decat cele din nunta, fiindca mirii fac front comun sa le anihileze, dar in cazul inmormantarii cel ce pleaca se sustrage, desi din cauza lui se fac aceste cheltuieli.

2.Sa alegi acest tip de asigurare fiindca o substituie si pe cea de sanatate, iar in cazul unei imbolnaviri vei avea aceleasi avantaje ca in cazul politei de asigurare de sanatate. Prin intermediul ei, obtii internare in cele mai bune clinici private din Romania si o suma lunara, in cazul in care iti pierzi capacitatea de munca pentru o anumita perioada.

3. In niciun caz nu pierzi banii, cum cred cei care refuza sa isi faca o astfel de asigurare, ci ei se intorc la tine insotiti de dobanda, fiindca banii tai au fost plasati cu folos. Este posibil sa primesti toata suma sau esalonat, oricum banii vor prinde bine si asigurarea de viata este un mijloc excelent de economisire, fiindca in acesta perioada esti si asigurat.

Oameni buni, sa fim demni in tot ceea ce intreprindem si sa ne luam masurile elementare care sa nu ii afectam pe cei dragi, in caz de Doamne fereste!

Este o indatorire de onoare sa ne rezervam din timp cele mai eficiente ingrijiri, in cazul in care ne imbolnavim, fiindca familia este distrusa, cand nu gaseste resurse sa ajute la insanatosirea vreunuia din membri ei. In plus este mai usor sa platim esalonat pentru asta, decat sa facem rost de toti banii in momentele critice, cand nu mai avem niciun fel de resurse.

Aceeasi indatorire este valabila si in cazul in care trecem in lumea celor drepti repede. Asigurarea nu va lasa pe nimeni dator, ci dimpotriva vom avea multumirea ca le-am lasat celor dragi si o suma frumusica de bani.

In cazul fericit in care suntem sanatosi, pana la sfarsitul contractului, banii ne revin si ii putem da cui dorim sau ii putem cheltui pe implinirea dorintelor noastre.

Consultantii financiari ne asteapta sa ne ofere consiliere gratuita si sa medieze cele mai eficiente asigurari pentru noi.