Pun pariu ca cei de la protectia muncii nu s-au gandit nicodata la asta!

Zilele trecute, in timp ce treceam prin zona de sud a orasului, am observat cativa muncitori ce lucrau la linia de tramvai. Nu stiu ce faceau acolo, aveau cateva butelii, un arzator, doua sau 3 recipiente cu smoala, nisip si ceva de taiat asfalt. In timp ce asteptam in statia de autobuz am observat ca cei 3 muncitori sunt ceva „teroristi” sub acoperire, lucrand pe princiupiul „YOLO”. Unul cara smoala cu un ibric, altul cara nisip si cel din urma umbla cu buletia si cu arzatorul dupa el pentru a incalzi asfaltul.

Temperatura era cam scazuta cei-i drept dar niciodata nu m-am gandit la varianta asta de a incalzii o butelie. Inainte sa apuc sa filmez toata treaba asta, am ramas blocat vreo 30 secunde privind la inconstienta celor 3. Dupa cele 30 secunde am scos telefonul si mi-am spus „Ii fac vedete”.

https://www.youtube.com/watch?v=ld6BQY0BeTQ

Oameni buni.. ok, incalzesti butelia in modul asta, cu o flacara, dar gandeste-te si la ce se poate intampla ! Adica butelia aia este plina cu gaz, trebuie tinuta departe de foc ca sa fi cat de cat in siguranta.

Eu unul, de la vreo 20 de metrii de locul unde se petrecea toata treaba asta stateam si ma gandeam „Ma? Dar daca bubuie?”. Normal ar fii fost sa se gandeasca ei la asta, nu eu.

Sper ca pe viitor, voi, cei care cititi asta, sa va ganditi de doua ori inainte de a face un lucru.