apr. 19

AFI Ploiesti lanseaza campania – #oamenicanoi

AFI Ploiesti lanseaza campania – #oamenicanoi

Pentru cei interesati sa-si petreaca zilele libere, dar si cele de la sfarsitul saptamanii intr-un loc creativ si relaxant te anunt ca de acum poti lua parte la campania lansata de AFI Ploiesti – #oamenicanoi. In cadrul acestei campanii te poti bucura de numeroasele surprize pe care le vei gasi numai daca vei ajunge la mall. Pe de alta parte te poti delecta ori de cate ori doresti cu cele mai bune preparate si cele mai gustoase prajituri.

Nu lipsesc nici nenumarate oferte menite sa le ademeneasca pe doamne sau domnisoare in ceea ce priveste shopping-ul vestimentar. Tot aici, cei mici vor avea parte de diverse surprize si un mediu adecvat in care se pot juca de zori, fara ca cei mari sa se ingrijoreze. Si daca tu crezi ca ai mancat prea mult nu iti face griji, poti scapa de cele cateva calorii daca vei merge la sala din cadrul centrului comercial AFI Ploiesti.

Cu siguranta acesta este cel mai placut mod de a petrece timpul tau liber, avand la dispozitie tot ce ai nevoie pentru relaxarea ta si a celor dragi. Pentru cei interesati de aceasta campanie trebuie sa va spun ca mai multe detalii veti gasi pe pagina de Facebook.