Parada masinilor retro ajunge in parcarea de la Ploiesti Shopping City

Posted by

Daca pentru aceasta sambata, 22 aprilie, nu aveti nimic important de facut, dar nici nu vreti sa va petreceti timpul in casa trebuie sa stiti ca sunteti asteptati la Retro Parada Primaverii, in parcarea de la Ploiesti Shopping City. Mai exact aici sunt asteptati sa vina toti iubitorii de masini istorice. De altfel acestia pot admira printre cele mai frumoase modele de autovehicule ce sunt mai vechi de 50 de ani, dar si modele mai noi, in intervalul orar 10.00 – 15.00.

Cu atat mai bine cu cat, daca nu te numeri printre prsoanele matinale poti ajunge in jurul pranzului sa te delectezi cu parada organizata de Retromobil Romania. Ceea ce mai trebuie spus despre aceata parada este faptul ca va avea loc simultan in alte 25 de orase.

Iar daca tot nu esti sigur ca vei ajunge la Retro Parada Primaverii te anunt ca aici te va astepta modele de colectie precum Ford Mustang, Fiat si Dacia. In plus vei avea sansa sa vezi cel mai nou BMW electric, iar acum ca ti-am spus toate aceste informatii sper ca te vei gandi si vei lua in serios oferta mea de a iesi din casa in aceasta sambata. Iar daca te afli printre acele persoane care sunt mereu in cautare de informatii atat despre acest subiect, cat si despre multe alte surprize gasesti aici, dar si pe pagina de Facebook.