Sezonul nuntilor se deschide

Posted by

Dupa cum stiti a trecut si perioda de post in care nu aveai voie sa te casatoresti sau sa ai parte de alt tip de evenimente care tin de biserica in mod special si nu numai. De ce amintesc despre acest lucru? Foarte simplu – pentru ca de acum se va incepe sezonul nuntilor, iar cei care se ocupa de aceste evenimente vor avea fiecare weekend ocupat.

Ca sa nu mai spunem ca ceea ce inseamna rezervarea anumitor servicii cum ar fi: restaurantul, locatia bisericii, rezervarea unei date si ore pentru starea civila, plus multe alte lucruri spre exemplu formatii nunta Bucuresti si de ce nu pana la acele elemente legate de buchetare, tipuri de mancare, fotografii si restul elementelor necesare pentru un astfel de eveniment. Nu stiu cand ai participat tu ultima data la un astfel de eveniment, dar eu una am fost de curand la o nunta si m-a impresionat foarte mult alegerea pe care le-au facut organizatorii acelui eveniment.

Stiam de foarte mult timp ca din ce in ce mai multi tineri sunt atrasi de nuntile realizate in aer liber la cort, dar nu ma gandeam ca acest lucru va deveni un trend. In plus trebuie sa recunosc ca nimic nu se poate compara cu muzica de calitate pe care o pot oferi acele trupe cover band Bucuresti, cu atat mai mult ca in strainatate acest fenomen este unul bine implementat. La drept vorbind acest lucru este unul dintre cele mai bune lucruri care se puteau intampla si pe aici pe la noi.

Si cred ca cele mai multe persoane ajung sa apeleze la astfel de trupe deorece muzica pentru un astfel de eveniment este unul dintre cele mai importante elemente, caruia i se atribuie foarte multa atentie. Desi inca mai sunt persoane ce nu sunt de acord cu un astfel de principiu, cei mai multi se gandesc la tot cei mai bun pentru nunta lor. Si pe buna dreptate nimic nu se poate compara cu muzica unor artisti.

Cu toate ca nu sunt una dintre acele persoane care sa  se priceapa la muzica trebuie sa spun ca fac parte din acea categorie de oameni care sunt atrasi de frumos. Ceea ce vreau eu sa spun este faptul ca iubesc mult mai mult sa ascult vocea live a unor artisti decat muzica pusa de un DJ, cu tot respectul pentru acestia. Poate ca pentru acest lucru sunt de vina (in sensul bun) si artistii, pentru ca vocea lor transmite emotiile, pe care nu le vei gasi niciodata la muzica pusa de pe un laptop sau un calculator.

Iar aici nu cred ca se va gasi cineva sa ma contrazica, deoarece stiu foarte bine ce vorbesc. Iar la toate aceste emotii puteti sa mai adaugati si interactiunea dintre artisti si participantii la eveniment.  Iar legat de muzica si de locatia unde se desfasoara un eveniment de tipul nuntilor, cred ca cele mai frumoase si de impact sunt acele nunti facute la malul marii. Stiu ca pare putin cam excentric pentru unii, dar avand in vedere peisajul, briza marii si bineinteles acordurile muzicii totul pare desprins din basme.

Si daca nu stiati puteti gasi si la malul marii muzica foarte buna si puteti apela cu incredere la formatii nunta Constanta. Niciodata nu am inteles de ce unii oameni isi cam lasa treburile pe ultima suta de metrii, ca mai apoi sa se supere ca nu au parte de tot ce este mai bun in viata lor. Si spre deosebire de alte evenimente sunt constienta ca pentru o nunta ai nevoie de mult mai mult timp pentru pregatiri, iar daca tu nu te simti capabil sa realizezi acest lucru poti apela la diversi specialisti care se pot ocupa de nevoile evenimentului tau mult mai bine decat ai reusi tu.

Dar aici este cu totul si cu totul subiectul unui alt articol, cat despre muzica eu spun ca muzica de calitate nu se gaseste pe toate drumurile sau la preturi de nimic. Iar oamenii care stiu sa faca diferenta niciodata nu-si vor face griji in aceasta privinta si vor alege de fiecare data tot ce este mai bun.