Ce poti face pentru imbunatatirea calitatii vietii tale?

Posted by

De foarte multe ori suntem tentati sa cedam in anumite situatii, in sensul ca nu luam prea in serios ceea ce se intampla in jurul nostru. Pe de alta parte, nu ne putem invinovatii de toate astea mai ales ca, mai nou, trebuie sa fim atenti atat la ceea ce mancam, cat si ceea ce bem. Iar una dintre problemele fundamentale se refera strict la calitatea apei pe care noi o consumam.

Si pentru a ajunge la apa potrivita pentru consum ai nevoie de un sistem de filtare si de filtre care sa iti purifice apa pe care tu o bei. Cu alte cuvinte, in acest articol am sa va prezint doi factori importanti ce sunt implicati in procesul de filtrare si purificare a apei. Dar pentru a dezbate acesti factori, mai intai am sa va spun in paragraful de mai jos cum iti poate fi de folos un filtru pentru apa.

Ce iti poate oferi un filtru de apa?

Trebuie sa precizam mai intai de toate ca un filtru de apa iti ofera o calitate superioara a vietii tale, prin simplul fapt ca apa filtrata pe care tu o bei nu mai contine:

  • sedimente, precum rugina si nisipul;
  • bacterii si virusi;
  • duritatea apei este redusa;
  • nu contine clor;
  • nu contine particule de calcar;
  • gustul si mirosul neplacut al apei dispare;

Toate elementele nocive din apa dispar daca utilizezi un filtru, dar pentru a avea parte de un filtru functional ai nevoie si de carcase Big Blue si cartuse Big Blue, care sa se potriveasca perfect filtrului tau. Si asa cum poate iti imaginezi deja, fiecare sistem de filtrare si filtru in parte are elemente si componente ce se pot schimba dupa o anumita perioada de timp. Iar pentru unele bineinteles sunt recomandate si intervalele de timp pentru care se vor efectua schimbarile acestor componente.

Ce sunt carcasele Big Blue?

Carcasele Big Blue reprezinta acea componenta importanta ce sustine filtrul, adica este locul in care sunt instalate cartusele filtrului pentru realizarea procesului de filtrare si purificare a apei. Prin urmare ar trebui adaugat faptul ca filtrele de tipul acesta, Big Blue, se monteaza pe coloana centrala a apei si poate purifica apa pentru intreaga casa. De asemenea se mai specifica si faptul ca sunt foarte rezistente la presiune mare si ca pot filtra o cantitate mare de apa.

Ce sunt cartusele Big Blue?

Asa cum am spus si in paragraful de mai sus cartusele Big Blue sunt compatibile cu sistemele de filtrare Big Blue de de 10″ sau de 20″. Cartusele sunt acele elemente ale filtrului ce pot elimina din apa toate substantele nocive, exact asa cum am spus si la inceputul acestui articol. Tipul acestor cartuse difera in functie de ceea ce pot realiza si ceea ce pot elimina din apa.

Iar astfel de cartuse sunt de exemplu cele ce pot elimina sedimentele mari din apa, bacteriile, mirosul si gustul neplacut, cat si clorul sau virusii, dar si alte tipuri de substante, ce sunt daunatoare organismului uman. Mai exact aceste cartuse sunt pentru sedimente, au carbon activ bloc si carbon activ granulat, dar sunt utile si pentru dedurizarea apei.

In functie de cat de utilizate si folosite sunt atat carcasele, cat si cartusele au nevoie de o inlocuire intr-un anumit interval de timp bine delimitat. Prin urmare, calitatea vietii tale ar deveni una superioara daca iei in calcul toate datele din acest articol si daca bineinteles iti achizitionezi unul dintre sistemele de filtrare Big Blue.