mart. 26

Scapi de probleme penale Israel cu Samy Ilie

Scapi de probleme penale Israel cu Samy Ilie

Un dosar penal este una dintre cele mai serioase probleme cu care se confrunta un om, fiindca daca nu are un aparator bun care sa il consilieze din faza urmaririi penale, pana la sfarsitul procesului, risca sa se aleaga cu o condamnare mare si sa isi piarda libertatea.

De ce trebuie sa investeasca un om aflat intr-o semenea situtie oricat, numai sa nu ajunga in arestat?

1.In arest se pierd ani din viata pe care nu ii mai poti recupera orice ai face. Acolo, in mediul acela degradant traiesti dupa cum ti se spune si nu mai poti lucra sa te bucuri de un salariu intreg, de vechime in munca. Daca ai copii, vei pierde etape importante din dezvoltarea lor, in plus, din cauza ta, vor fi stigmarizati cand vor creste si vor incerca sa se integreze social.

2. In arest poti sa inveti multe lucrui rele de la colegii de camera si multe aspecte legate de acest subiect nu pot sa le dezvolt. In afara de vocabularul care lasa de dorit, te vei confrunta si cu un mediu extrem de violent.

3. Acolo iti poti imbolnavi grav si trupul si sufletul si psihicul. Intr-o camera mica este supraaglomeratie, o multime de reguli de respectat, incat rezisti cu greu. Detentia este un dintre cele mai grave perioade din viata unui om.

Este greu sa te confrunti cu probleme penale la tine acasa, dar in alta tara este coplesitor, de aceea scapa de probleme penale Israel cu Samy Ilie!

De la instiintarea pe care ai primit-o contacteaza acest avocat renumit in Israel prin importanta functiilor publice detinute si prin modul in care si-a parat conationalii.

Este o practica a instantelor din toata lumea ca din lipsa de timp si din cauza numarului mare de dosare care revine unei instante sa se urgenteze procesul. Asa, martorii apararii nu mai sunt audiati, iar urmaritul nu este lasat sa dea declaratii de cate ori vrea.

Ce-l recomanda insa pe Samy Ilie sa te apere in dosarul penal care iti produce atata ingrijorare?

1. A detinut functii cheie care au avut ca principala preocupare mentinerea pacii si securitatea a milioane de oameni.

2. A avut in subordine echipe de procurori si colaborat cu politia in indeplinirea unor misiuni dificile.

3. A pledat in fata instantelor civile, penale, militare, aparandu-si clientii cu maxima pricepere si obtinand hotarari favorabile pentru acestia.

4. Un avocat care simte si gandeste romaneste, dar vorbeste excelent ebraica si engleza. Un profesionist care rosteste pledoarii memorabile si persuasive in fata instantelor si un om al legii care este mereu la curent cu schimbarile legislative. In prezent, in activitatea sa, romanii au prioritate, de aceea adreseaza-te cu incredere daca ai probleme penale sau altele pe care le poate rezolva Samy Ilie!

Acest aparator al romanilor s-a implicat in rezolvarea urmatoarelor probleme:

-apararea conationalilor in cazul unor probleme cu justitia sau in alte procese. Implicarea si profesionalismul au facut ca Samy Ilie sa faca parte din categoria celor mai eficienti avocati cu 98% dintre procese castigate. In acest procent inspiratia si talentul se impletesc cu transpiratia, fiindca Samy Ilie a obtinut totul prin munca. El este romanul care a invins prin munca, onestitate si altruism, cladindu-si notorietatea pe valoare. Acest avocat a fost asimilat printre omenii de valoare ai Israelului, fiindca s-a dovedit resposabil in toate situatiile si demn de increderea care i-a fost acordata.

Numele de aparator al romanilor l-a obtinut in fata a mii de cazuri rezolvate cu maxima eficienta.

-a obtinut eliberarea pe cautiune sau eliberarea din arest, scutindu-i pe cei care au avut astfel de probleme de traumatizanta detentie in strainatate, locul in care nu stii de unde vine primejdia si mai ales nu intelegi ceea ce ti se spune, nici de catre autoritati, nici de colegii de celula.

Samy Ilie este autorul din umbra al zecilor de gratieri ale romanilor decretate de presedintele Israelului in urma scrisorilor facute de el. Pentru clientii sai epuizeaza toate posibilitatile si in cazul in care nu a mai ramas nimic de facut, ii scrie presedintelui.

-a intermediat afaceri si a mediat cumpararea legala de imobile pentru romanii sai. Multi au restaurante, magazine si santiere in Israel datorita lui.

-a ajutat romanii sa isi redobandeasca permisele de conducere, fara de care nu se puteau deplasa prin tara.

-a evitat expulzarea celor care din diferite motive erau pe punctul de a primi si interdictia de a mai intra in Israel vreodata si mai mult de-atat i-a ajutat sa obtina cetatenia si sa lucreze legal.

– a oferit aparare si in cazul unor infractiuni financiare, care sunt considerate procese grele oriunde in lume.

-oricine poate solicita consultanta juridica, stiind ca in acest mod va primi cele mai bune sfaturi.

Samy Ilie fost si este o persoana foarte iubita in Israel, iar avocatii tineri i se adreseaza cu: „Maestre” si il iau ca model.

Uneori ajungem sa fim urmariti penal din cauza unor greseli, alteori din cauza unei erori, cert este ca fara un aparator bun nu putem sta linistit.

Cu un avocat priceput si onest poti discuta deschis, iar el te va invata cum sa procedezi, sa iesi din incuratura.

Samy Ilie nu isi lasa conationalii in inchisorile din Israel, daca acesti apeleaza la el din timp si va actiona alaturi de ei in rezolvarea tuturor problemelor enumerate mai sus.

Chiar in acest moment, un roman este salvat de Samy Ilie si avocatul nostru isi consolideaza pozitia de mantuitor al neamului sau in aceasta tara straina, dar bogata si plina de farmec.