Spectacol extraordinar Ioana Lupascu & friends

Posted by

Daca va este dor sa ascultati muzica de calitate va amintesc faptul ca pe data de 16 noiembrie intre orele 18:30 – 20:00, Ioana Lupascu va invita la un spectacol extraordinar.

Solista este cunoscuta pe cele mai importante scene ale lumii, precum cele din Italia, Romania, Croatia, Elvetia, Slovacia, Belgia, Lituania, Turcia, Spania si Germania. Si este apreciata de catre public deoarece transmite muzica cu foarte multa pasiune.

Inca din anul 2011, Ioana a inceput colaborarea cu diversi artisti ce i s-au alaturat la nenumarate spectacole atat in tara, cat si peste hotare. Printre numele sonore cu care artista a colaborat in ultimii cinci ani se numara si actrita Daniela Nane, violoncelistul Rodin Moldovan si cunoscutul contratenor Cezar Ouatu.

Impreuna cu toti acesti artisti, Ioana va urca pe scena Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiesti, iar prezentatorul acestui spectacol nu este nimeni altul decat Claudius Dociu, realizator de emisiuni radio si tv si prezentator de evenimente cunoscut publicului larg. Mai multe detalii despre acest spectacol gasiti pe pagina de facebook a evenimentului.