Striptease masculin de 8 martie, la Ploieşti

Posted by

Cluburile şi restaurantele din Prahova se pregătesc pentru întâmpinarea petrecăreţelor care vor sărbători Ziua Femeii. Dacă în anii comunismului data de 8 martie era celebrată ca o semnificație a maternității, lucrurile s-au schimbat radical în ultimii 24 de ani. Astfel, show-urile de striptease reprezintă principalul punct de atracţie al localurilor astfel încat organizatorii se întrec în bărbaţi uleioşi cu muşchii explodaţi, gata să se unduiască spre deliciul femeilor.

Restaurantul DaVinci , de exemplu, asigură muzica live, iar ploieştencele se pot bucura şi de prestaţia unei trupe de stripperi. Petrecerea se întinde pană la ora două noaptea, iar meniul costă 90 de lei.

Muzică Live şi stripperi veţi găsi şi la Casa Seciu, acolo unde organizatorii promit că “showul incendiar de striptease vă va încanta privirile”. Tot în cinstea femeilor, restaurantul a programat o petrecere la care invitat special este trupa Provincialii, pe 1 martie.

De 8 martie, Taverna Axa din Strejnic se laudă cu una dintre cele mai cunoscute trupe de striptease din Romania, Rebel Boys, dar şi cu formaţia Acord Live Sinaia.

Pentru doamnele care nu se dau în vant după muzica live, restaurantul Mon Jardin a pregătit o petrecere cu DJ şi, desigur, cu strippeeri.

La Regina Nopţii, formaţia de strupperi din Mr. Lex Lover Boy şi Big Bang “este gata să satisfacă cele mai pretenţioase cerinţe ale doamnelor”

De pe lista localurilor care au pregătit show-uri cu stripperi nu putea lispi clubul Sky din Păuleşti care pomite o petrecere de neuitat.

Şi pentru că este Ziua Femeii, de 8 martie, doamnele şi domnişoarele beneficiază de oferte speciale. Astfel, pentru a participa la petrecerile cu stripperi, trebuie să scoată din buzunar între 80 şi 120 de lei, iar pentru o seară liniştită “între fete”, între 65 şi 80 de lei.

Rămâne totuși să ne întrebăm , de când au apărut atâtea trupe de stripperi, care să fie „amanetate” la atât de multe baruri?