TOP 5 cele mai moderne camere spion incorporate in obiecte nebanuite

Posted by

Camerele spion reprezinta la ora actuala o inventie extrem de benefica ce ii ajuta pe parteneri sa isi testeze fidelitatea, pe parinti sa isi supravegheze bonele sau pe patroni sa isi verifice angajatii. Indiferent de cauzele pentru care oamenii apeleaza la aceste dispozitive, s-au dovedit a fi extrem de avantajoase si in acelasi timp sigure. Acesta este si motivul pentru care sunt atat de populare, astfel ca la ora actuala au reusit sa fie incorporate de catre cei mai mari specialisti in diverse obiecte.

Iata care sunt cele mai moderne camere de supraveghere spion de la ora actuala:

rama_foto_poza_2Camera spy mascata in rama foto cu telecomanda este ideala pentru orice tip de incapere, tocmai pentru ca un astfel de obiect nu atrage deloc atentia precum ca ar ascunde ceva. Acest dispozitiv beneficiaza de functia de inregistrare audio, precum si de filmare la detectia de miscare.

Detectorul de fum cu camera video spy lp ascunsa este un model extrem de popular aflat la mare cautare in zilele de azi. Aceasta metoda de supraveghere extrem de discreta a casei sau a biroului reprezinta una din cele mai bune variante, tocmai pentru ca niciodata nu da de banuit altceva decat detectarea fumului. Acesta detine o functie extrem de interesanta ce permite supravegherea spatiului in care e instalat cu ajutorul smartphone-ului sau a tabletei. Astfel veti avea ocazia sa vedeti in timpi reali tot ceea ce se petrece in preajma detectorului de fum ce are incorporata mini camera ip cu rezolutie HD.

Incarcatorul de telefon HIBRID spy cu functie de microfon gsm, reportofon si agps este ideal pentru un spionaj discret ce poate avea loc in cadrul oricarui loc. Acesta are capacitatea de a inregistra 4800 de ore de discutii clare. Dispozitivul ofera posibilitatea de a fi controlat cu ajutorul telefonului mobil chiar printr-un simplu sms. Avand forma unui incarcator de telefon, nu atrage sub nicio forma atentia in mod deosebit, astfel ca poate fi lasat la vedere chiar si fara sa starneasca suspiciuni.

Microfonul cu inregistrare mascat intr-o imprimanta spy cu activare la voce este ideal pentru a obtine cele mai picante informatii. Capacitatea de 4 Gb incorporata in reportofonul spion de cea mai buna calitate are capacitatea de a inregistra peste 70 de ore de activitate. Acest dispozitiv va economisi memorie datorita faptului ca va inregistra doar atunci cand se vorbeste.

Ceasul de dama camera HD cu night vision nu doar ca beneficiaza de un design extrem de atractiv, insa are incorporat cea mai performanta metoda de iluminare HD9712 pentru o filmare perfecta pe tip de noapte. Acest ceas ce ofera o discretie totala poate fi purtat la mana oricarei doamne sau domnisoare fara a crea niciun fel de suspiciune. Acest dispozitiv are capacitatea de a filma pe intuneric chiar si la o distanta de 1m.

Ursuletul de plus cu telecomanda si camera video pentru spionaj de 32 Gb este de cele mai multe ori achizitionat pentru a inregistra si filma bonele care au grija de copii. Parintii ai caror micuti doresc sa tina sub supraveghere maxima activitatea baby sitter-ului au ocazia sa achitioneze aceasta jucarie ce nu trezeste niciun fel de suspiciune.

ursulet_cu_camera_de_spionaj_pentru_bona_si_copii

Toate aceste dispozitive, dar si multe altele, se pot gasi la preturi extrem de avantajoase in cadrul magazinului online bspy.ro destinat in totalitate discretiei si sigurantei maxime.