Business meetup, intalnire pentru antreprenorii din Ploiesti

Posted by

O intalnire de afaceri este una reusita daca este planificata nu numai in detaliu, cat este vorba despre modul in care este pregatita. Si ca sa te energizeze si sa te faca sa te simti entuziast despre proiectul tau sau despre scopul in care este organizata, trebuie sa fie cat mai bine pusa la punct, deci bine gandita. Ca sa nu pierzi timp pretios, pentru ca aici orice minut conteaza, este necesar sa te incadrezi in timpul alocat si sa ai grija ca scopul intalnirii sa fie bine definit si sa nu deviezi de la subiectul principal.

Numarul participantilor, in cadrul unei intalniri de afaceri, ar trebui sa fie limitat, pentru ca un astfel de eveniment consuma energie si cel mai probabil, nu toti vor putea lua cuvantul, daca sunt multi invitati. Astfel ca nu vor reusi sa isi spuna parerea sau sa dezbata subiectul in cauza, deci asigurati-va si in acest sens ca numarul celor ce participa nu este foarte mare. Cele mai reusite intalniri au scopul bine definit si sunt orientate spre actiune.

Daca vorbim despre evenimente care au loc in Ploiesti, in aceasta perioada, anunt oficial ca maine, incepand cu orele 9:20, va avea loc Business Meetup-ul in cadrul HUB/23. Unde va avea loc acest eveniment? La Anticaffe New Experience, de pe strada Nicolae Titulescu, nr. 40, Ploiesti. Ce se intampla in cadrul HUB/23? Se face networking, prin care poti sa descoperi noi oportunitati pentru cariera, inveti lucruri noi, participi la jocuri de creativitate si logica.

Tinerii antreprenori, optimisti, entuziasti isi doresc sa faca o comunitate locala de astfel de persoane, comunitate in care oamenii se intalnesc si discuta idei de afaceri, se sfatuiesc, dar se si distreaza cu folos. Care sunt dorintele antreprenorilor? Acelea de a implica pe cat mai multi in acest sens, de ai determina sa ia parte la intalniri de afaceri unde se face schimb de experienta si idei.

Accesul la evenimentul anuntat, HUB/23, se face pe baza unui formular de inscriere. (click pe link)