ploaie

Nu uita umbrela acasa – vine ploaia!

Posted by

Zilele trecute in vestul tarii, vijelia a facut prapad, iar acum cred ca o sa avem si noi parte de cel putin o ploaie, avand in vedere cum arata cerul in acest moment. Desi au aparut nori densi, vantul ne da o mana de ajutor incercand sa-i risipeasca. Poate ca astazi vom avea parte doar de o temperatura mai scazuta, fata de cum eram obisnuiti si in cele din urma ploaia ne va ocoli.

Ar fi mult mai rau daca ar incepe, insa, furtuna ca in vestul tarii, unde vijelia si-a lasant amprenta si mai rau decat atat a ucis si cativa oameni. Sa speram ca, pe aici, pe la noi nu vor fi aceleasi urmari si ca vom avea parte doar de o ploaie linistita si nimic mai mult. Sincer la cat de aglomerat este Ploiestiul nu ne-ar mai trebui si alte probleme, de genul copaci rupti, panouri publicitare cazute sau acoperisurile blocurilor zburate.

Nu ar fi o imagine placuta pentru nimeni si nici nu ar aduce ceva bun, ba din contra orasul va deveni un dezastru. Mai ales ca pe aici sunt probleme destul de mari legate de canalizare. Si nu-i de mirare ca si la o ploaie scurta ai sa intalnesti baltoci cu apa la fiecare trecere de pieton in parte.

Partea urata e ca nu trebuie sa facem nici un efort pentru a ne aminti asta, deoarece ne-am tot confruntat cu ele de-a lungul timpului. Si cu toate astea nu va uitati umbrela acasa. Nu se stie nicoadata cand va incepe ploaia, cu atat mai mult cu cat prognoza meteo pe zilele viitoare nu este una care sa ne bucure, ci mai mult una care sa ne avertizeze ca toamna si-a intrat cu adevarat in drepturi.