program

Vrei sa participi la programul dedicat antreprenorilor? Iata ce trebuie sa faci!

Posted by

Daca iti doresti sa devii antreprenor si sa-ti deschizi o afacere te-ai putea inscrie la cursurile din cadrul programului A.C.T.I.V., finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014–2020. Cei care se pot inscrie si pot participa la aceste cursuri pot fi angajati, someri sau studenti. De asemenea cei ce vor participa vor beneficia in mod graduit de cursuri de antreprenoriat, atat practice, cat si teoretice, dar vor avea posibilitatea sa invete sa-si contureze planurile de afaceri.

Bineinteles cele mai bune planuri de afacere vor fi selectate si finantate cu aproximativ 33,300 euro. In judetul Prahova se vor organiza astfel de cursuri in patru orase, printre care Ploiesti, Campina, Valeni de Munte si Sinaia. Seminariile cursurilor se vor organiza dupa urmatorul program:

  • Campina – 18 aprilie, ora 15.30, Casa Tineretului;
  • Valenii de Munte – 25 aprilie, ora 15.30, Centrul Cultural Valenii de Munte;
  • Ploiesti – 8 mai, de la ora 15.30 , Vigo Grand Hotel;
  • Sinaia – 5 iunie, ora 15.30, Centrul Cultural Carmen Sylva;

Cei interesati sunt rugati sa trimita un mail la adresa programe@cciph.ro, cu mentiunea ca isi doresc sa participe la acest program, A.C.T.I.V., iar pentru mai multe detalii le pot obtine de la Camera de Comert si Industrie Prahova, Directia “Programe si afaceri europene”, tel. 0344401203 sau de aici.