Ziua Indragostitilor – bucuria de a cumpara!

Posted by

Cred ca astazi am trait pe pielea mea niste lucruri putin mai diferite, ca de exemplu transformarea unei zile, pe care trebuia sa o petreci cu persoana, intr-o zi a cumparaturilor. Desi nu mi-a placut niciodata sa cumpar sentimentele oamenilor prin diverse daruri, pot spune ca anumite persoane se lasa captive in asemenea situatii. Nu spun ca sunt impotriva darurilor sau a cadourilor, numai ca toate aceste mici intentii au degenerat in alte nebunii. Am zis sa nu fiu tocmai azi rautacioasa, dar nici nu am apucat bine sa deschid laptopul ca au napadit pe mine toate reclamele si promotiile posibile.

Eu stiam de la ai mei ca sentimentele nu sunt de vanzare si bineinteles as putea sa fac abstractie de tot ce se intampla in jurul meu, dar pur si simplu nu pot. Si spre ghinionul meu mai intalnesc si domnisoare care nu sunt multumite cu ceea ce primesc de la jumatatile lor si incep sa faca tot felul de mofturi. Parca darurile trebuiau sa constate in ceva simbolic, nu in nu stiu ce vacante de lux, nu stiu ce pachete cu asa numite produse cosmetice sau mai stiu eu ce buchet gigant de trandafiri.

Sau poate ca eu una m-am demodat si am uitat cum se sarbatoresc aceste zile pe la noi. Insa tot mai mult mi-ar fi placut daca lumea ar fi trecut de la aceste daruri la adevaratele sentimente. Pana la urma zilele astea am observat ca nu mai conteaza prea mult sentimentele, ci mai degraba cati bani poti avea in portofel, de oferit pentru jumatatea ta.