sept. 21

De Ziua Mondiala a Inimii, Clubul Rotary Ploiesti te invita la miscare

De Ziua Mondiala a Inimii, Clubul Rotary Ploiesti te invita la miscare

Demonstratii sportive, un cros pentru alergatori de toate varstele si multa buna dispozitie va asteapta de Ziua Mondiala a Inimii. Toate aceste surprize va sunt pregatite de catre Clubul Rotary din Ploiești pentru a marca Ziua Mondiala a Inimii. Acest eveniment se sarbatoreste anual pe 29 septembrie, dar printr-o actiune menita sa incurajeze cat mai multi locuitori ai orasului sa faca miscare, indiferent de varsta, aceasta este marcata in avans, duminica, pe data de 25 septembrie.

Miscarea este un bun mijloc de preventie a bolilor cardiovasculare si ajuta in mod direct circulatia sangelui si revigorarea organismului.

Conform presedintelui in exercitiu al Rotary Ploiesti, Irinel Lazar: “Sperăm ca un număr mare de ploieșteni să ni se alăture în acest demers de a face mișcare în aer liber și de a promova astfel beneficiile unui stil de viață sănătos, care să prevină bolile cardio-vasculare, ce au o incidență îngrijorător de mare printre români.” Acțiunea organizata de catre rotarienii ploiesteni va avea loc in parcul de la Sala Sporturilor, intre orele 10.00 si 12.00, la eveniment fiind asteptati sa participe toti cei interesați de propria sanatate si care vor sa transmita mai departe acelasi mesaj unitar catre ceilalti, ca lipsa exercitiilor fizice contribuie la numeroase afectiuni.

Participantii sunt asteptati duminica, incepand cu ora 10, in fata Salii Sporturilor si se vor afla de fata si sportivi de marca ai orasului, adevarate exemple pentru noi toti. De asemenea, reprezentantii clubului Dacia Martial Arts vor avea o demonstratie-spectacol pentru publicul spectator.

 

world-heart-day-world-first

Asteptam cu interes si alte initiative la miscare, pe care sa le putem promova in randul ploiestenilor. De asemenea, nu uitati ca exista persoane care au nevoie de sange, un alt element vital pentru sanatatea celor dragi, asa ca noi, cei din redactia Ghimpele Ploiestean, va invitam cand aveti timp sa treceti si pe la Centrul de Transfuzie Sanguina Ploiesti pentru a dona pentru cei aflati in nevoie.