25 de agentii de turism din Ploiesti ramase fara licenta. Peste 1300 in toata tara

Posted by

Iti place sa calatoresti sau esti atras de locatiile turistice din alte tari? Daca da, atunci te rog sa verifici agentia unde poate vrei sa-ti faci rezervare pentru calatoria ta.

Nu stiu daca esti in tema cu aceste date, dar se pare ca in ultima perioada agentiile de turism au avut ceva probleme cu Autoritatea Nationala de Turism.

Si asta din cauza faptului ca nu au putut prezenta garantii ca pot despagubii clienteala in cazul in care agentia de turism respectiva ar da faliment sau ar avea anumite probleme.

Si cu aceste lucruri nu poate ocoli nici Ploiestiul ar fi cazu ca de fiecare data cand vreti sa va programati ceva sa faceti cercetari cu privire la agentia de turism respectiva, dar si cu privire la toate detaliile importante pentru calatoria voastra.

Cu alte cuvinte daca nu esti atent la fiecare pas pe care vrei sa-l faci, indiferent in ce domeniu sau pentru relaxarea ta, ai toate sansele sa pletesti niste servicii de care s-ar putea sa nu te bucuri niciodata.

Asadar incerca sa fii mai precaut si sa-ti iei o serie de masuri prin care sa te protejezi de aceste intamplari nedorite. Si pentru mai multe detalii despre aceste lucruri, despre agentiile de turism care au ramas fara licente atat in Ploiesti, dar si in tara aflati de aici, cat si de pe blogul lui Razvan Pascu.