Noi nu avem poluare, ci doar un aer irespirabil

Posted by

Am observat ca de cateva zile e mare tam tam in presa locala pe unica tema – poluarea din oras. Si asta pe buna dreptate, caci nu trebuie sa fii un locuitor al acestui oras, ci doar sa fii un simplu trecator si tot dai cu nasul de aerul poluat.

Nu spun asta din rautate sau din alte considerente, dar stiu foarte bine ce patesc mai ales atunci cand vin de la tara si sunt in treacat prin oras. De fiecare data ma intampina acelasi miros greu, acelasi aer irespirabil pe care am fost nevoita sa-l respir timp de patru ani si ceva.

In plus de asta este imposibil sa nu observi fumul gros ce se revarsa pe intinsul albastru din cauza diverselor rafinarii. Mi-e foarte usor sa arunc vorbele aici in fraze, dar nu as face asta daca nu as avea si dovezi in acest sens.

De exemplu astazi cand m-am intors de la televiziune, pe acelasi drum pe care il frecventez de foarte mult timp zi de zi, am observat fumul gros de la o anumita fabrica ce se risipea in vazduh.

Am sa vă las aici, mai jos, poza pe care am facut-o in urma cu cateva minute.

poluare

Nu am sa va las nici un indiciu legat de zona sau de fabrica respectivă, ci am sa las poza sa va vorbeasca. Sunt sigura ca veti recunoaste foarte repede locul si fabrica. Eu cam atat am avut de spus – nu avem poluare, ci un aer irespirabil.

Iar daca sunteti interesati de acest subiect va invit sa urmariti pe Prahova TV, de la ora 21:00 o emisiune in acest sens.

Comments are closed.