5 minute de miscare pentru sanatate

Posted by

Sunt foarte sigura ca am mai vorbit despre acest subiect, dar am sa-l reiau ori de cate ori am timpul si rabdarea necesara pentru a putea spune lucruri importante despre asta. Zilele trecute am iesit dis de dimineata sa fac putina miscare. Si chiar daca afara inca este zapada si asfaltul este plin de polei nu m-a impiedicat nimeni si nimic sa ies putin pe afara si sa fac putina miscare. Pot spune ca dupa aceea am avut o zi foarte linistita si foarte relaxanta. E adevarat ca nu mereu am timp sa ies afara si sa fac putina miscare, dar m-am gandit ca pot face ceva la fel de bine si de bun chiar daca as sta in casa.

Cum poti fi in forma, chiar daca stai prin casa?

Cred ca asta este intrebarea care ar putea deranja unele persoane care nu prea au chef de miscare, de mancat sanatos si pana la urma de grija pentru sanatatea lor. Si cred ca stiti si voi ca sunt destule exercitii fizice pe care le puteti face fara sa iesiti din casa. Iar daca nu stiti nimic despre aceste exercitii fizice puteti apela cu incredere la diferite pagini de internet unde veti gasi toate informatiile necesare pentru a va mentine in forma.

Dar eu ma gandeam sa fac ceva mult mai mult decat atat si bineinteles sa-mi achizitionez o bicicleta, care sa ma ajute sa fiu in forma maxima. Am trecut de foarte mult timp de acel stadiu in care faceam doar exercitiile fizice timp de cateva minute si cu fiecare zi care trece imi doresc ceva mai mult si mai mult.

De aceea spun ca e bine sa faci 5 minute de efort zilnic cu o astfel de bicicleta, iar pentru cei ce se indoiesc de acest lucru ii invit ca mai intai sa incerce, si mai apoi sa se dea fiecare cu parere. Si pentru inceput ar fi ideal daca ati incepe macar cu 5 minute de efort.

Nici nu trebuie mai mult pentru a te pastra in forma, iar cu putin noroc vei vedea ca starea ta se va imbunatati si vei avea din ce in ce mai multa energie pe care sa o consumi in treburile tale de zi cu zi. Odata ce te apuci de sport si de miscare nici nu vei mai vrea sa mai faci altceva, in plus de asta ca ai avantajul sa mananci tot ce poftesti fara sa stai de fiecare data cu grija la ce mananci sau cat trebuie sa mananci. Incepeti fiecare dimineata cu o doza de 5 minute de sanatate si veti avea energie pe tot parcursul zilei.