New York City Film Festival Drone

Posted by

Cred ca a venit timpul sa amintim si de lucrurile frumoase si interesante care se produc in lumea larga, nu doar sa ne ingrijoram pentru neajunsurile, pe care le intampinam in fiecare zi in scumpul nostru oras. Nu stiu daca am reusit sa spun pe aici ca imi plac foarte mult filmele. De fapt imi plac mai mult povestile acestora si mai cu seama modalitatea prin care acestea sunt regizate. Desi am avut ocazia sa asist de cateva ori la regizarea unor pelicule, inca mai simt acea nevoie de a descoperi cate ceva de fiecare data cand asist la astfel de lucruri.

In momentul in care te pui la dispozitia unor oameni creativi ai toate sansele sa privesti lumea dintr-o alta perspectiva si de ce nu ai putea sa vezi magia unei lumi aproape inexistente. Ceea ce am incercat sa descriu mai devreme era doar o simpla introducere la Festivalul de Drone anual din New York City. Nu cred ca mai este necesar sa mai spun ceva despre drone, cat de functionale sunt sau cum te-ai putea folosi de acestea, deoarece majoritatea persoanelor stiu deja despre ce este vorba si nu mai sunt necesare nici un fel de informatii despre drone.

Insa m-as bucura tare mult sa asist la un astfel de festival. Inca nu pot spune nimic despre participare, caci este un vis la care mai am foarte mult de munca si nu cred ca va fi posibil foarte curand. Iar din aceasta cauza am sa incerc doar sa fiu pe faza si sa urmaresc tot ceea ce se intampla la un astfel de festival.

Cat despre drone poate va mai amintiti ca in Dubai, seicii au organizat un concurs pentru intrecerea dronelor, concurs ce a fost castigat de un pusti din Anglia. Insa intorcandu-ma la subiectul meu si la Festivalul Dronelor din New York poate ar fi mai potrivit sa va invit sa urmariti materialul urmator.