De ce ma atrage un frigider mic?

Posted by

Ma asteapta o vara plina de schimbari, o vara in care imi doresc sa-mi finalizez anumite proiecte si poate sa ma mut in alta parte. De fapt sper ca acest lucru se va intampla mult mai curand, deoarece chiar imi doresc sa nu mai pierd timp pretios din viata mea pe naveta in loc sa realizez altfel de lucruri. Sau poate ca eu imi doresc atat de mult sa ma mut incat am uitat sa ma concentrez asupra lucrurilor importante.

Desi mi-am facut de multa vreme o lista cu cele mai necesare treburi de rezolvat mi-am dat seama treptat ca prioritatile mele sunt cu totul si cu totul altele. Asta in cazul in care m-as muta exact din acest moment mi-am dat seama ca nu am cele necesare pentru aceasta mutare. Spre exemplu in prima faza as avea nevoie de un frigider mic pentru garsoniera, ca doar nu ma voi muta intr-un apartament mare sa ma pierd prin el.

De ce imi doresc un frigider mic?

Pentru ca in majoritatea timpului sunt singura si oricum nu prea stau pe acasa sa-mi gatesc diverse chestii si deci nu prea am ce sa las intr-un frigider mare. In plus de asta trebuie sa iau in calcul ca nu mananc prea mult, iar in casa voi fi doar eu, prin urmare un alt motiv bun pentru care nu vreau un frigider mare. Si in afara de acest aspect trebuie sa mai adaug si faptul ca nu as vrea sa imi ocup tot spatiul doar cu aparate electrocasnice.

De fapt eu vreau sa ma mut mai mult pentru simplu fapt ca imi doresc un spatiu doar al meu si acel spatiu vreau sa fie gol nu sa-l incarc cu cine stie ce obiecte sau produse. Oricum va trebui sa ma orientez mai mult pentru produsele si obiectele mici pentru ca nu imi place sa ma impiedic de ele prin casa, mai ales daca luam in calcul si aspectul inestetic pe care il dau obiectele mari intr-un spatiu relativ mic.

Si mai cred ca un frigider mic este la fel de bun si de eficient ca un frigider mare. Nu stiu ce decizie voi lua, dar sper, asa cum am spus si mai devreme, sa ma mut cat mai repede si sa nu mai astept vara pentru aceasta minunata schimbare.