activitati

Activitatile de care te poti bucura vara

Posted by

Se pare ca intotdeauna ne cautam distractiile in functie de vreme si de ceea ce se intampla in jurul nostru, doar ca sa fim serioasi intotdeauna avem nevoie de ceva mai mult. Si cand spun de ceva mai mult ma refer la acele momente de liniste si de multumire sufleteasca. Stiu ca pentru multi dintre voi aceste lucruri sunt superficiale, dar ia-ti un moment si gandeste-te ce s-ar intampla daca tot timpul am trai in agitatie si in stres?

Poate ca la un moment dat iti vei da seama ce inseamna agitatia si stresul, iar atunci vei fi una dintre acele persoane ce isi va dori linistea si putin spatiu pentru tine. Si chiar daca nu iti vine sa crezi vara iti ofera cele mai multe momente de placere, relaxare si liniste.

Si pentru ca mi-am propus sa vorbesc mai multe despre aceste momente unice am scris ceva despre asta si pe blogul meu personal, dar am sa spun si aici cateva dintre acele lucruri ce pe mine ma fac foarte fericita. Cu siguranta sunt persoane care vor spune ca simpla vizita la bunici sau mersul prin lanurile de grau nu reprezinta mare lucru.

Dar si in acest caz as putea sa redau o multime se aspecte cu care o parte dintre voi nu veti fi de acord. Mi-am asumat acest aspect exact in momentul in care m-am apucat de scris acest articol.

Spre exemplu eu am avut parte de o vara foarte incitanta avand in vedere ca am putut sa realizez tot ceea ce mi-am dorit. Iar aici la aceste exemple as putea adauga:

  • plimbarile la bunici;
  • mersul in lanurile de grau si pe campuri;
  • mersul prin lanurile de floarea-soarelui;
  • si de sezon porumbul fiert;

As putea spune ca sunt o multime de lucruri pe care ai putea sa le faci pe timp de vara si mai mult decat atat te poti bucura de tot ce iti sta in cale. Asadar daca vrei intr-adevar sa te bucuri de fiecare moment o poti face si fara sa te gandesti la grijile tale si la stresul tau zilnic.