echipa castigatoare

„Startup Summer Challenge” a ajuns la final

Posted by

Vineri, 28 iulie a avut loc jurizarea competitiei „Startup Summer Challenge”, astfel am putut afla echipa castigatoare a acestei competitii. Desi toate cele trei echipe au avut idei si aplicatii demne de a fi utilizate zi de zi se pare ca juriul s-a hotarat sa ofere cele mai multe puncte echipei First Force ce au realizat aplicatia pentru mobil Airsoft Depot.

Iar ca sa ne amintim putin mai bine de ceea ce s-a intamplat in aceasta competitie ar trebui spus ca Hub23 a pus bazele acestei competitii, ce s-a desfasurat timp de 3 saptamani avand la baza competitia dintre cele 3 echipe in realizarea aplicatiilor acestora. Fiecare echipa a fost nevoita sa vina cu propria idee, sa se descurce sa lucreze ca o echipa unitara, dar si sa aduca imbunatatiri pentru societate prin intermediul aplicatiilor realizate de catre aceste echipe.

Prin urmare cele trei echipe au fost: EvolutionX (au realizat aplicatia Smart Alarm), Code Busters (aplicatia Iron Health) si First Force (aplicatia Airsoft Depot). Din juriu au facut parte Alexandra Motrescu, Andreea Vasi, Claudius Dociu si Dragos Schiopu. In urma jurizarii toti participantii au inteles unde au gresit, ce ar mai putea face pentru a dezvolta aplicatiile si pentru a le face profitabile.

Si cum orice competitie are propriile sale beneficii toti studentii implicati pe parcursul a celor trei saptamani in competitia organizata de Hub23 s-au putut bucura de premii constand in vouchere valorice, carti, dar si alte servicii si produse care sa vina in ajutorul studentilor. Iar pentru acest fapt trebuie sa multumim si sponsorilor ce au fost alaturi pentru realizarea acestei competitii: