campanie

Spune, pe bune, ce se intampla la tine in scoala

Posted by

John Cristea te invita sa participi la campania „Spune, pe bune, ce se intampla la tine in scoala” astfel incat cei de la inspectorat si minister sa cunoasca toate problemele tinerilor elevi. Cum poti povesti despre toate problemele pe care le intampini la scoala? Nimic mai simplu, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul pentru campanie, pe care il gasesti aici.

Ceea ce trebuie sa iti amintesti atunci cand vrei sa completezi formularul este legat de faptul ca informatiile se vor colecta in mod anonim. De aceea este foarte important ca tu sa raspunzi cat mai corect si cu sinceritate la toate intrebarile din formular.

Iar daca te intrebi de unde a plecat aceasta campanie, ei bine, cred ca deja esti familiarizat cu emisiunea „Generatia lui John”, incat sa intelegi scopul acestei campanii „Spune, pe bune, ce se intampla la tine in scoala”. Asadar scopul campaniei este sa vina in sprijinul tau si sa-ti ofere posibilitatea de a spune ceea ce pana acum nu ai reusit sa spui sau nu ti-a fost ingaduit, fara sa-ti faci griji de repercusiuni.

Nu uita ca aceasta campanie se desfasoara pana pe data de 11 septembrie, anul curent. Iar cu privire la aceasta campanie vei gasi mult mai multe detalii chiar aici.