cafenea starbucks

Unde iti poti savura cafeaua preferata?

Posted by

Cum ti-ai putea incepe dimineata intr-un mod placut daca nu cu o ceasca de cafea buna, la care din fericire mai poti adauga si o locatie atractiva unde te poti bucura de liniste sau de ce nu poti schimba cateva vorbe cu cei din jurul tau. In plus aroma cafelei si mireasma acesteia este cea care te imbie sa gusti si sa te bucuri de moment.

Iar cu aceasta introducere vreau sa va anunt ca incepand de astazi, chiar de la prima ora a diminetii, ora 8:00 te poti bucura de aroma cafelei preferate intr-o noua locatie Starbucks. Daca inca n-ai aflat, ei bine, incepand de astazi te poti bucura de sortimetul de cafea preferata chiar in mall-ul de la intrarea in oras din spre munte, mai exact Starbucks si-a deschis o noua cafenea in mall-ul Ploiesti Shopping City.

Locatia este exact asa cum ne-au obisnuit cei de la Starbuck, minimalist si totusi perfect pentru a savura cafeaua ta. In plus de asta pentru ca tot este vara si frumos afara te poti bucura pe deplin si de terasa. Si asa cum ti-am spus si mai devreme astazi la ora 8:00 dimineata a avut loc marea deschidere a acestei noi locatii de unde iti poti savura cafeaua preferata.

Asadar te invit sa vezi cu ochii tai locatia si apoi sa degusti o cafea din diversele sortimente pe care le gasesti in toate cafenele Starbucks. Astfel ca de luni pana duminica iti poti savura cafeaua intre orele 10.00 – 22.00 fara sa te mai gandesti la nimic altceva, ci doar la prospetimea si gustul sortimentului de cafea pe cate ti-l alegi. Bineinteles informatii despre program si multe altele le poti gasi si de pe site-ul mall-ului chiar aici.