miros de iarba

O noua fata a orasului

Posted by

Nu stiu daca ai fost atent in aceasta dimineata in drumul tau spre birou, dar eu una am observat un lucru interesant, mai ales ca in ultima perioada vegetatia a cam crescut in spatiile verzi dedicate si nu numai. Si cred ca mai mult decat atat ar fi trebuit sa incep prin a va spune ca in aceasta dimineata in drumul meu spre birou am observat cum cei de la SGU sau Rosal (nu stiu care din ei, caci nu au avut nici un fel de inscriptie) taiau iarba ce a crescut in urma ploilor.

Iar acest lucru se intampla in zona de nord a orasului. Sincera sa fiu acest demers este unul foarte bun mai ales, ca in ultima perioada s-au inmultit toate gazele si nu mai scapam de ele. Pe langa acestea nu trebuie sa uitam nici de capuse sau vestitii purici. Si nu cred ca trebuie sa mai aduc in discutie numarul puilor de pisica lasati pe strazi si in anumite zone de izbeliste.

Si pe buna dreptate aceasta situatie cam irita putin spiritele, indiferent de ce tip de persoane vorbim si indiferent de situatie. Insa ceea ce ar trebui spus in legatura cu aceasta situatie a pisicilor lasate de izbeliste, acestea ar fi mult mai ferite de orice pericol daca ar fi duse de catre fostii propietari la adapostul de animale.

Nu trebuie sa platesti nimic pentru ele daca le duci la adapost pentru ca nu le mai poti intretine si mai mult decat atat concetatenii tai ti-ar multumi ca nu lasi aceste mici suflete la voia intamplarii. Si asa cum am spus si mai devreme mirosul de iarba proaspata taiata si poate toaletarea gardurilor vii au facut ca aceasta dimineata sa aiba un alt tip de mireasma. Sa speram ca iarba nu va creste din nou atat de repede si totul va ramane aranjat pentru o perioada indelungata.

miros de iarba