Adio Zappa, bine-ai venit Maxfun

Posted by

AFI Palace Ploiesti ne anunta inlocuirea Zappa Club&Lounge cu Maxfun, un nou concept de divertisment pentru tineri, copii si familii.

“Noutatea pe care o aducem ploiestenilor la inceputul acestui an are la baza un fundament strategic si nu vine decat sa aduca un plus de valoare ofertelor si experientelor oferite clientilor noştri. MAXFUN este fara indoiala unul dintre cele mai moderne concepte de entertainment ce urmeaza sa intre pe piaţa din Romania si noi ne bucuram ca ploiestenii vor fi printre primii care vor avea acces la acest mod de a-si petrece timpul liber. Mai mult decat atat, ne vom adresa unui public cat mai extins, inclusiv copiilor si familiilor, care pentru AFI Palace Ploiesti reprezinta un target foarte important.”, a declarat Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiesti.

Zappa va mai functiona pana pe data de 14 Februarie, probabil pentru a beneficia de weekendul indragostitilor, dupa care vor fi demarate amenajarile pentru Maxfun.

Am incercat sa vad exact ce reprezinta conceptul de Maxfun, in afara de piste de bowling, mese de biliard – care nu aduc nimic nou. Si am aflat ca ni se pregatesc jocuri video de la cele clasice până la simulatoare, care promit a fi interesante. Maxfun va avea si un lounge bar si va fi disponibil pentru petreceri tematice, team building si altele.

Ca o concluzie, Maxfun promite sa fie o zona a jocurilor, de la biliard la video simulatoare, pentru toate gusturile si varstele. Ma intreb ce jocuri video interesante ar putea aduce, insa cum nu sunt o experta (nici macar pe aproape) va las pe voi sa imi spuneti cam ce ar putea fi.

Rezultatul ramane de vazut si incercat, insa eu una astept cu nerabdare si cred ca nu sunt singura 😉

2 comments

Comments are closed.